2777
2789
عنوان

خانومای باردار یا تازه زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اتفاقا منم تو پهلوعه خداکنه ترک نخوره یکی ازترسام از بارداری همین ترک شکم بود ولی با این وجود اص ...

اصلا ترک هم بخوره ناراحتی نداره ،من ۱۱ سال پیش شکمم داغون شد تو حاملگی ترک ترک ،ترک ها هم عین خون مردگی .

خلاسه ،پارسال حاملگی سومم هی روغن زدم ماه آخر ،بعد زایماتمم پماد زینک زدم ، الان شکمم ترک هاش رفتن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اصلا ترک هم بخوره ناراحتی نداره ،من ۱۱ سال پیش شکمم داغون شد تو حاملگی ترک ترک ،ترک ها هم عین خون مر ...

یعنی پماد زینک تاثیر داره اینقدر تا منم این کارو بکنم 

آخه میدونی من خیلی رو اندامم حساسم باور کن اینقدر نگرانم میترسم افسردگی بعداز ترک شکم بگیرم 🤣🤣

یعنی پماد زینک تاثیر داره اینقدر تا منم این کارو بکنم آخه میدونی من خیلی رو اندامم حساسم باور کن این ...

بعد زایمان زینک بزن ، الان فقط روغن زیتون بزن .

🤣افسردگی نمیگیری ، میره برا من رفت برا تو که نزدی نگرانی؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بعد زایمان زینک بزن ، الان فقط روغن زیتون بزن .🤣افسردگی نمیگیری ، میره برا من رفت برا تو که نزدی نگ ...

آخه همه میگن خوشحال نباش الان نزدی بعدا میزنی بعد بدبختی کن اینقدر حساس بودم یه روغن چیه اونم به شکمم نزدم حدااقل بعدا بگم تلاش خودمو کردم و نشد 

همین فردا میرم پماد زینک میخرم یادم نره 😁

ممنون عزیزم انشالله شمام به سلامتی زایمان کنی و نینی خوشگلتو بغل کنی❤️❤️

ممنون عزیزم وهمچنین خوشگل شماهم 😍🌹💖

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ن خوشبحالت لابد بچت ریزه یا دختره

من از اخرای ماه هفتم ترک خورد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آره احتمالا کم ترک بخوره بعد از زایمان 

منم خیلی ترک های ریز و کم‌رنگ داشتم زایمان که کردم ۳ برابر شدن

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

آره اتفاقا منم تو پهلوعه خداکنه ترک نخوره یکی ازترسام از بارداری همین ترک شکم بود ولی با این وجود اص ...

بیفایده نیست من روغن زیتون میزدم شکمم ترک نداره خواهرام نمیزدن ترک دارن تجربه شخصی خودمه

۳۵هفته و ۵ روز سونو دادم ۳ کیلو بود ریز نیست

دختره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه پسرع

خب دیگه خوشبحالت اصلا ترک چیز خوبی نیست 

مطمعن باش تو بارداری خودشو نشون میداد نداده ینی نخوردی