2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 136 پست
ولی استارتر خدا بهت صبر بده،شاغل باشی+بچه کوچیک+شوهر زبون نفهم واقعااااااا سخته

به خدا روانی شدممم دیگه واقعا روانی شدممممممممم ناهار شامم درست میکنم چون غذای تکراری نمیخوره صبحونه هم براش میزارم 

اخه کتک زده بعد میره غذا بگیره منم اولش رفتم سرمیز نشستم بعد کشید غذارو دوتا رو باهم از حرصم ریختم س ...

خب ببین من متاهل نیستم اما در اینده اگه شوهرم همچین کاری کنه قهر میکنم مثلا بگه بیا غذا بخور میگم نمیخورم میل ندارم دیگه خودش میفهمه ناراحتم نه اینکه برم غذارو بریزم این ی حرکت بچگانس 

بار اولش بود زدت؟

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید شما از بچه داری خسته شدی. یعنی فشار روت هست.ولی رابطه برا اقایون خیلی مهمه. نتیجه ش هم برمیگرده ...

اخه منه بیچاره از ۴صبح پا میشم ۶ برم سرکار ۵ میرسم خونه شام درست کنم به خدا منم خستم 

به خدا روانی شدممم دیگه واقعا روانی شدممممممممم ناهار شامم درست میکنم چون غذای تکراری نمیخوره صبحونه ...

سخته اگه میتونی یه مدت سرکار رفتنو بیخیال شو اینجوری از پا درمیای و بدتر عصبی و پرخاشگر تر میشی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اخه منه بیچاره از ۴صبح پا میشم ۶ برم سرکار ۵ میرسم خونه شام درست کنم به خدا منم خستم

مقصر 1000در1000خودتی نه به خاطر بددهنی و مامانش و غذا دور ریختنت بخاطر اینکه مسیولیت همه چی گردنته .عزیزم همسر منم عادت نداره خونه کار کنه مگه وقتی ببینه خیلی خونه کثیفه یا از دستش عصبانیم اما هیچ وقت دو‌مدل غذا درست نکردم حتی شده یه غذا رو دو روز خوردیم یا مثلا نیمرو درست کردم یا نون پنیر یا ... .مگه چقدر جوون داری که هم کار بیرون انجام میدید هم خونه

به خدا دیوونم کرده دیگه الانم خبر مرگش نشسته پای تلویزیون فیلم میبینه 

خودش از سرکار میاد میخوابه بعدش باشگاه میره بعد شام بعدش رابطه هرشب هرشب میخواد منم خسته شدم به خدا هی هرشب باید برم حموم دوباره ۴صبح بلند شم به خدا تا صبح که کنارش میخوابم ۴ بار بیدارم میکنه اصلا فراری شدم از رابطه

این نه میگه خستم نهایت کاری که کنه ظرف بشوره خیلی کار کرده

خسته اس پس نون پنیر میل کنه .نمی‌دونم چند ساله ازدواج کردی خودم تا 4سالگی هر چی میگفتم میگفتم چشم الان می‌دونی منم آدمم خسته میشم .من از سیاست به کار بردن تو زندگی بدم میاد اما گاهی وقتا لازمه مثلا حال ندارم آشپزی کنم میگم بریم نون بربری بخریم با خیار و گوجه و پنیر بزنیم به بدن یا مثلا خانوادش هر سه ماه یه بار میان میگم کلا 500تومن ارزونتر میخواد بیفته بیا غذا به میل خودشون سفارش بدیم و...

به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم حالا از سرکار اومده بود غذا گر ...

خب نمیتونستین برین اتاق رابطه داشته باشین !!شما هم بچه بهانه کردین ..همسرت حالش خوب نبوده !!!!