2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 136 پست
به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم حالا از سرکار اومده بود غذا گر ...

عزیزم تو مادر شدی باید صبر و گذشت بیشتری داشته باشی نمیگم کتک زده ببخشش ولی اینکارن فقط تنش بیشتر واسه بچت درست کرده 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن همسرت این حرفمون ب شما میزد 

چه واکنشی نشون میدادی؟

چرا حرمت و احترام همدیگه رو از بین میبرین

ببخشید عزیزم ولی واقعا حرفت زشت بوده

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

درک نمیکنم که چرا اکثرن از شوهرت دفاع کردن😐بیخود حسودی کرده حتی اگه مسئله اون بچه وسط نبود ام این خانم خستس و همسرش انقدر شعور نداره که درکش کنه بعد میگید بهش توجه کن؟  شعور اون کجاش

چتونه چه قدر عصبی!!

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه دو سه ماهه چی حالیش میشه خبحالا درسته نباید انجام داد ولی خب دوسه ماهه ک چیزی نمیفهمه:///

نه دیگه این کاملا اشتباهه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قبلش مقصر نبودی اما الان هستی

اخه کتک زده بعد میره غذا بگیره منم اولش رفتم سرمیز نشستم بعد کشید غذارو دوتا رو باهم از حرصم ریختم سطل اشغال گفتم حالا برو از اشغالا بخور 

یهو سگ شد دوباره خب منم عصبانی بودم 

زد مجسمو شکوند 😭😭 دوباره دستشو بلند کرد بزنع ولی حرصشو رو مجسمه خالی کرد 

خیلی دهن به دهن میذاری. خب اونم بابای بچه اس نظر میده میتونی قبول کنی. بهونه نمیگیره که. بعدم خواسته بهت بگه به منم محبت کن. از کوره در رفتی. احترام همو نگه دارین. وقتی تو اینجور میگی اون بدتر میگه دفعه بعدی. مقصر خودت بودی. کتک زدن مار درستی نبوده ولی بیجا پای مادرشو وسط کشیدی

کاربری واگذار شد

ولی استارتر خدا بهت صبر بده،شاغل باشی+بچه کوچیک+شوهر زبون نفهم واقعااااااا سخته

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

شاید شما از بچه داری خسته شدی. یعنی فشار روت هست.

ولی رابطه برا اقایون خیلی مهمه. نتیجه ش هم برمیگرده به زندگی خودت.

بچه که خوابید کارتون را بکنید. تو یه اتاق دیگه. به خوبی براش توضیح بده بگو باشه بزار بچه را بخوابه .

بعد هم از دو طرف بکشید پاره میشه. دیگه دنبالش را نکش.

دیگه بچه دارید و در برابرش مسولیت دارید که در آرامش رشد کنه.

درک نمیکنم که چرا اکثرن از شوهرت دفاع کردن😐بیخود حسودی کرده حتی اگه مسئله اون بچه وسط نبود ام این خ ...

والا مطمینم شوهرشم مثل 90درصد مردا تو خونه یه لیوان جابجا نمیکنه انگار زن تراکتوره .کار خونه کار بیرون بچه داری خونه داری شوهر داری نمی‌دونم چرا همیشه زنا باید سیاست داشته باشن و آروم باشن