2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 136 پست
نه دیگه این کاملا اشتباهه

ترنج جونم درخواستم رو قبول کن لطفا

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حرف شما اشتباه بوده مردا رو مادر و خواهرشون حساسن ولی آدم واسه چندماه رابطه نداشتن اینجوری نمیکنه البته همه به یک شکل نیستن. شماهم باید درکش کنی اونم حق داره واسه اونم باید وقت بزاری .وقتی اینجوری می‌کنی اون به بچه حسودیش میشه که از اون بیشتر هواشو داری

دکتر محرزیان.متخصص کارای الکی...رپر،خواننده،شاعر،تکنسین برق،مکانیک،روانشناس.

دوتاتون نیاز به مشاور دارین 

رابطه چه ربطی به بچه داشت پا میشدین میرفتین تو اتاق بعدشم غذا گرفت نمیخواستی نمی‌خوردی دیگه انداختنت چی بود 

شما خسته ای یه مدت سرکار نرو اگه میتونی یکم زندگیتو بساز و ایشونم ادب کن دستش مث دم سگ ول نباشه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

مرخصی زایمان استفاده نمی کنی ؟

قبل از بچه هم اینقدر اهل کل کل کردن باهاش بودی ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شما جفتتون منم هس هم تو هم شوهرت هیچ کدوم نیم من نیستید ، عزیزم غرورت قابل ستایشه  اما برای حفظ زندگیت و برای آرامشت زندگیت و رابطه ات رو با سیاست ببر جلو این مدل مردا باید باهاشون نرم حرف بزنی با مظلومیت بیا پیش شوهرت گردن کج کن بگو اینقد دلم میخاد باهام رابطه داشته باشیم اینقد دلم هوای اون موقع ها رو کرده خودتو بغضی کن بعد بگو چیکار کنم این بچه اینقد دستو پامون رو بسته کاش یه راهی بود  بگو یه بچه که سهله ده تا بچه هم بیارم هیچکدوم برای تو نمیشی .‌.‌.‌ اینکارا بعنی سیاست  بعدشم شوهرت رفته غذا از بیرون آورده یه جورایی اومده اشتی کنه بعد تو اینجوری میکنی توقع داری نشکنه میزو .‌.. یکم جای غرور با سیاست رفتار کن نترس کوچیک نمیشی