2777
2789

همین الان براکت آخرین دندون که شکلش به با بقیه براکتا فرق داره شکست 

راهم از دکتر دوره و نوبت بعدیم تقریبا بیست روز دیگه هست اگر بذارم تا بیست روز دیگه برم دکتر متوجه میشه که خیلی وقته کنده شده و اینکه مشکلی پیش میاد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تایم درمان عقب میندازه میدونم کدوم مدل براکت میگی ولی بهتره که بری یا حداقل زنگ بزنی از منشی بپر ...

وایییی انقد این منشیاش بداخلاق و ادایی‌ان که نگو

تلفن که جواب نمیدن میگن پیام بذار و پیامم که میذاری هر سوالی بپرسی حتی بپرسی چه مدل خمیر دندونی بگیرم میگه حضوری بیا

چون اخره ممکنه سیم دهنتو ببره و سیم شل بمونه نگه نداره حتما تو دوسه روزه اینده برو

نه خداروشکر جوریه که دهنم رو اذیت نمیکنه فقط میترسم دورتر که برم دکتر متوجه بشه خیلی وقته که کنده شده 

میخوام بگم چهار پنج روزه کنده شده

وایییی انقد این منشیاش بداخلاق و ادایی‌ان که نگوتلفن که جواب نمیدن میگن پیام بذار و پیامم که میذاری ...

اره میدونم چی میگی حالا قبلا اینطوری نبود ها

ببین منم همون دندون عقبم براکتش فرق داشت بعد روی سیم اون قسمت آخر برام یه فنر هم گذاشته بود منم اون موقف که ارتودنسی داشتم ۱۳ ۱۴ سالم بود خیلی دردش اذیتم میکرد میگرفتم میکندم تا ماه بعد که برم پیش دکتر دعوام میکرد چندبار اینکار کردم فقط طول درمانم عقب انداخت اگر میتونی هر جور شده حضوری برو واست درست کنه به هرحال هزینه کردی پول دادی بابتش

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸