2777
2789
عنوان

کیا خیانت رو بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 93 پست
اخه بچه من امسال میخواد بره پیش دبستانی چجوری ولش کنم برم اخه😭😭😭

بچتم بردار برو 

اما من پراز تروما شدم هرروز آرزو‌ مرگ میکنم با مامانم ذره ذره گریه میکنیم

همیشه دلم از زندگی پره زود بزرگ شدم 

مامانم جلو چشم برای این مرد صدشو گذاشت اما اون همیشه غلط خودشو کرد پدرمو دوست ندارم و این خیلی برام گرون تموم شده

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

منم پارسال همین موقع از تغییر رفتارش فهمیدم داره خیانت می‌کنه و دستشو رو کردم ولی همچنان داره ادامه میده البته خیلی زیرکانه منم مجبورم با سه تا بچه کوچیک بسوزم و بسازم کار شب و روزم گریه شده  خیلی خستم خیلی خسته

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسی احساسی . چن بار تکرارش کرد هربار با یک نفر جدید . ولی همیشه و همیشه دوست دختر سابقش بوده باهاش ...

الهی عزیزم ،من خودم همیشه چیزایی حس میکردم ولی از ترس زندگیم هیچ وقت پیشو نمیگرفتم 

شوهر من خیلی خانواده دوست ،از همه لحاظی ااویتش منو بچشیم ،نمیدونم دنبال چی میگرده که میره سراغ اینکارا اصلا نمیدونم ،گاهی وقتا حس میکنم بیماره چون خودشم بعدش عذاب وجدان میگیره 

بچتم بردار برو اما من پراز تروما شدم هرروز آرزو‌ مرگ میکنم با مامانم ذره ذره گریه میکنیمهمیشه دلم از ...

واقعا لعنت به مردای خیانت کار که هم به زنشون اسیب میزنن ،هم به بچشون😭😭😭

منم پارسال همین موقع از تغییر رفتارش فهمیدم داره خیانت می‌کنه و دستشو رو کردم ولی همچنان داره ادامه ...

ای خدا چقدر ما زنا بخاطر بچه هامون باید بسوزیم ،چقدر عذاب باید بکشیم😭😭😭😭

الهی عزیزم ،من خودم همیشه چیزایی حس میکردم ولی از ترس زندگیم هیچ وقت پیشو نمیگرفتم شوهر من خیلی خانو ...

عزیزدلم میفهممت . ولی اگه یکبار بوده شاید تو حالت عادی نبوده شاید با چارتا دردودل خام شده . ببین من اصلن نمیخام توجیهش کنم اصلن حق اینکارو نداشته ولی ی مادر همیشه میسوزه پای بچه . اگه نمیتونی ببخشی برو عزیزم نمون ولی اگه میخای بمونی ببخش بخاطر روح خودت بخاطر بچت ک عشق ببینه یاد بگیره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

واقعا لعنت به مردای خیانت کار که هم به زنشون اسیب میزنن ،هم به بچشون😭😭😭

میدونی شده حتی آرزو‌ مرگشو میکنم 

کسی که زنشو دوست نداره خیانت میکنه و جلو چشمم به مامانم توهین میکنه

مامانم بخاطر ما موند اما با موندنش بدتر شد

جوری شد که با مامانم باهم مچشو میگرفتیم باورت میشه مامانم خیلی خوشکله و هیچی کم نداره و بابام قیافه ای نداره حالا زنی که باهاش ریخته بود روهم انگار گشنه ها سومالی بود

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

ای خدا چقدر ما زنا بخاطر بچه هامون باید بسوزیم ،چقدر عذاب باید بکشیم😭😭😭😭

خیلی سخته نتونی با آدم خائن زندگی کنی نتونی بچه هاتو رها کنی هیچ پشتوانه ای هم نداشته باشی که بتونی بچه هاتو برداری و بری و شوهره آشغالتو بزاری با همون کسی که لیاقتشو داره یه هرزه  من که دارم ذره ذره آب میشم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
عزیزدلم میفهممت . ولی اگه یکبار بوده شاید تو حالت عادی نبوده شاید با چارتا دردودل خام شده . ببین من ...

الهی بمیرم برای بچم ،انقدر باباشو دوست داره ،تا کوچیکترین بحثی میشه میگه مامان بابامو دوست داشته باش

تا گریه میکنم میگه تو گریه کنی منم گریه مینم

خیلی سخته نتونی با آدم خائن زندگی کنی نتونی بچه هاتو رها کنی هیچ پشتوانه ای هم نداشته باشی که بتونی ...

من مشکلم اینه پسرم دیوانه وار عاشق باباشه 

یعنی از خواب که بیدار میشه صد بار میپرسه مامان بابا ساعت چند میاد 

اصلا نمیدونم چیکار کنم 

کاش لااقل بخاطر بچش کقافط کاریشو بزاره کنار 

عزیزدلم میفهممت . ولی اگه یکبار بوده شاید تو حالت عادی نبوده شاید با چارتا دردودل خام شده . ببین من ...

نه اتفاقا تو حالت عادی بوده 

دو سال بود خیلی گستاخ شده بود 

دو سال پیش به زن بهترین دوستش پیام داده بوده که باهاش دوستی کنه ،دوستش فهمید باهاش قطع رابطه کرد 

الهی بمیرم برای بچم ،انقدر باباشو دوست داره ،تا کوچیکترین بحثی میشه میگه مامان بابامو دوست داشته باش ...

💔💔عزیزدلم میفهممت سخته خیلی . بازهم تمام سعیت بکن برو مشاوره سعی کن ی فرصت بدی اگه نشد نتونستی اون موقع ب جدایی فکر کن 

نه اتفاقا تو حالت عادی بوده دو سال بود خیلی گستاخ شده بود دو سال پیش به زن بهترین دوستش پیام داده بو ...

نمیدونم چی بگم عزیزم غمت سنگینه حق داری هرکاری بکنی هرجوری رفتار کنی هر تصمیمی بگیری حقته . ولی اگه میتونی ی فرصت برای  جبران و شروع دوباره بده اگه نشد اون موقع ب جدایی فکر کن