2777
2789
عنوان

کیا خیانت رو بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 93 پست
خدا نکنه عزیزم مرسی از دلگرمیت مثل سگ پشیمونه و گریه میکنه ولی من دست خودم نیست اون لحظه یذره اروم م ...

بمیرم برا دلت . واقعن سخته آدم تا میاد فراموش کنه و ب زندگی دلگرم شه یادش میاد ک بااون چجوری بوده و .... ولی حالا کض پشیمونه اول تنبیهش کن بعدم براش شرط و شروط بزار . ی مدت ک گذشت حالت بهتر شد تصمیم قطعی بگیر برا موندن و رفتن . مشاوره یا روانپزشک هم برو عزیزم س مدت دارو استفاده کنی بهتره . منم دارم قرص میخورم گاهی یادم میاد ولی دیگه مث قبل نیستم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ولی این بهترین انتقامی هست که میتونی از اون بگیری یک مدت استراحت کن به خودت زمان بده ولی بعدش ...

طلاق عاطفی رو کسی میگیره که بتونه پابه پای شوهرش خیانت کنه 

من روحم مریض میشه از خیانت کردن و دیدن 

اون بچه چی میخواد یاد بگیره از اون زندگی اخه

چ بمونی چه نمونی این بچه آسیب میبینه 

اگر نموندی حداقل بچه می‌دونه مامان قوی داره

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بمیرم برا دلت . واقعن سخته آدم تا میاد فراموش کنه و ب زندگی دلگرم شه یادش میاد ک بااون چجوری بوده و ...

عزیزم همسر شما خیانتش در چه حذ بوده ؟؟

جنسی؟

چه مدت میگذره؟

دیگه تکرار نکرد 

ببخشیدا زیاد میپرسم

من بچه ای بودم که توی همچین زندگی بزرگ شدم هیچوقت ازموندن مادرم راضی نبودم کاش میرفت و این زندگیو تح ...

اخه بچه من امسال میخواد بره پیش دبستانی 

چجوری ولش کنم برم اخه😭😭😭

عزیزم همسر شما خیانتش در چه حذ بوده ؟؟جنسی؟چه مدت میگذره؟دیگه تکرار نکرد ببخشیدا زیاد میپرسم

جنسی احساسی . چن بار تکرارش کرد هربار با یک نفر جدید . ولی همیشه و همیشه دوست دختر سابقش بوده باهاش نمیدونم چرا دست از سرمون برنمیداره . آخرین باری ک فهمیدم یکسال پیش بود . الان چند وخته شک دارم بهش ولی نمیخام پیگیر شم چون می‌دونم داغون تر میشم . چون انتخاب کردم ک بمونم . خیلی چیزا رو جبران کرده اعتیاد و رفیق بازی و بیرون و مسافرت مجردی رو گذاشت کنار اخلاقش تغییر داد ولی خب بازم غمش باهامه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اخه سه ماهه میگذره من بجای اینکه بهتر بشم ،روز به روز دارم بدتر میشم

میدونم سختته میشه بگی چطوری فهمیدی منم خیانت دیدم ۳سال پیش اما هنوزم درد دارم زخم دارم مرهمی نیست برای دردام🥲💔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من خیانت دیدم اونم خیانت خیلی بدی 

کاش با غریبه بود 

ولی با یکی بود که بهش محرمه 

بیشتر از این نمیتونم بگم 

۳ بارهم تکرارشد 

بار آخر با خودش رفتم کوه نوک قله و گفتم میخوام خودمو پرت کنم پایین 

التماسم کرد گریه کرد گفت بهم فرصت بده .. چاره ای نداشتم وضع مالی پدرم خوب نیست و نمیتونستم جداشم 

یه بچه داشتم و مجبور شدم بمونم . 

ولی از اونروز من واقعی مردم 

دیگه هیچی واسم مهم نیست 

شدم عین یه ربات تو زندگی که فقط کارهای روزمره رو انجام میده 

نه حس تنفر داره نه حس عاشقی

هیچ حسی ندارم 

گهگاهی خودم و خوشحال میکنم که اونم موقته

بیشتر دارم روزمرگی میکنم تااا روزش برسه و بمیرم. 

از اونروز دیگه کارش تکرار نشد تمام اموالشو بنامم زد و خیلی خوب باهام رفتارمیکنه ولی من مردم خیلی ساله 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
اره ۱۷ سالشه شوهر من کثیفه که ۱۵ سال از اون بزرگتر بوده زن و بچشو ول کرده رفته با اون مرتیکه اشغال

من شوهرم با یکی از مشتریهاش چند وقتی چت میکردن واون زنه برا شوهرم درد ودل میکرد. مثلا میگفت شوهرم تو رابطه ار ض ام نمیکنه واین حرفا. ولی من فهمیدم جلوشون رو گرفتم. خیلی طول کشید تا کنار اومدم وتونستم به زندگی عادی برگردم تا چند وقتم شوهرمو چک میکردم که فعلا چیزی ندیدم دیگه