2777
2789
عنوان

کیا خیانت رو بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 93 پست
من با کسی که حرفم رو متوجه نشه دیگه صحبتی ندارمرفاه مملکت به حرف نیست فرهنگ کاملا به حرف هست حالا ای ...

عجب بابا تو ثانیه تغییر تفکر و حرف میدین . خیانت جزو فرهنگه رفاه جزو مملکته 

حرف زدم راجب ی چیز تغییرش میده راجب ی چیز ن !؟ 

شما همونایین ک تو خیابون ب خانوما گیر میدین راجب لباس پوشیدنشون چون معتقدین ک اگه زن بپوشونه راه خیانت کرد بسته میشه غیر مستقیم میخاین جلوی حقیقتارو بگیرین . امیدوارم ن برای شما برای کس دیگه خیانت پیش نیاد ولی همین نادیده گرفتن و حرف نزدن خودش ی جور راه باز کردن برای  خیانته چون می‌دونن خیلیا یا از ترس یا از روی نفهمیدن نمیخان قبول کنن ..... بهترینهای دلت اتفاق بیفته برات 🌱

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عجب بابا تو ثانیه تغییر تفکر و حرف میدین . خیانت جزو فرهنگه رفاه جزو مملکته حرف زدم راجب ی چیز تغییر ...

افرین خوب واسه خودت دسته بندی کردی 😳

ربط گودرز و شقیقه

اتفاقا من هیچ اعتقادی به حجاب ندارم و حرفت کوچیکترین ربطی نداشت 

همچنین !🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین خوب واسه خودت دسته بندی کردی 😳ربط گودرز و شقیقهاتفاقا من هیچ اعتقادی به حجاب ندارم و حرفت کوچ ...

حق با شماست 🙂 

خوش باش و با همین تفکر برو جلو 

جواب ..........

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم ببخشید میپرسم منظورت از طلبکاریش چیه ؟یعنی میگه خوب کردم اینکارو کردم؟؟

میگه چرا بهم اهمیت نمیدی به نظر خودش وبه گفته خودش میگه همه چیز تموم شده میگه من اون موقع هم کار خلاف شرع نکردم صیغه کردم در صورتی از نظر من وقتی زن داری صیغه کردن عین زناست چه فرقی داره بدون اجازه زنت بری هر کار دوست داشتی بکنی بعدم بگی کار خلاف شرع نکردم اتفاقاً این جور آقایون رو بیشتر باید ازشون ترسید که کارشونو درست و شرعی میدونن

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی