2777
2789
عنوان

خرید از سایت دیوار کردم و شد بدترین تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست
من دوستم تک و تنها و مثللل همیشههههه عجول. پاشد رفت بازار پرندگان تهران.. طوطی ملنگو گرفت ـاورد دیدم ...

باز دوستت شانس آورده پولش دادن ولی این وسط چقدر تنش عصبی برای آدم ب وجود میاد حالا من سایت دیوار شکایت کردم ببینم چی میشه پیگیری میکنم بازم چون خیلی استرس عصبی گرفتم

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

خوبه باز فهمیدی زود. خونه نبردیدر کل به قیمت پایینش باید شک میکردیمامانم همیشه میگه پنیر مفت فقط توی ...

خیلی خداااا رو شکر میکنم دقیقا خونه نبردم خدا رو شکر ب هوا دونه خریدن بردمشون پرنده فروشی میگم کار خدا بود ک متوجه بشم خدا نکرده ویروسی چیزی با خودم برای بچه هام نبردم از وجود این پرنده ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال میخواستیم ماشین بخریم و یه مورد خوب پیدا کردیم گفت دو تومن بزنید بیعانه بعدم دو ساعت بعد گفت ...

ماهم همینطور ۵۰۰ بیعانه دادیم ماشینو نفروشه   تازه همسرم میخاست بیشتر بزنه من نزاشتم 🤦‍♀️یارو بعدش دیگه جواب نداد 

دیگه این موضوع ب همسرم نگفتم چ بسا سر ی پرنده دعوا ب پا میشد  ولی خیلی ناراحتم ک افرادی مثل من صادقانه برای خرید پیش قدم میشن

ولی هستند فروشندگان نامرد بد ذاتی ک فقط ب فکر منفعت خودشون حق الناس میکنن و پول ک گرفتن مثل همینها میگن مزاحم نشو

اشتباه گرفتی

خط واگذار شده

کلی انتظار اعصاب خوردی ووو

من  پیگیری حتما از سایت دیوار انجام دادم 

گزارش دادم فقط ب خاطر فحشی ک دادن و ب خاطر ضرری ک بهم زدن امیدوارم نتیجه بده....

ممنون گلم فعلا ک بی خیال شدم چون بچه دارم از مریضی چشم ترسیده

افرین بهترین کار... من خواشتم عرپس هلندی بگیرم ـگفتن بیماری میاره. یه چیزی هست مربوط به پرهاش. بی خیال شدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

افرین بهترین کار... من خواشتم عرپس هلندی بگیرم ـگفتن بیماری میاره. یه چیزی هست مربوط به پرهاش. بی خی ...

این میگن پرنده حیوانات  ها فقط باید تو طبیعت خودشون باشن درست میگفتن

این میگن پرنده حیوانات ها فقط باید تو طبیعت خودشون باشن درست میگفتن

نمیدونم والله.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فقط موقع رفتن فحش رکیک دادن هر چند ب خودشون میرسه ولی اوج نامردی بود کارشون

چه قدر زشت 💔

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

هشدار عجیب یک دامپزشک درباره سگ‌های خانگی: تا سه چهار سال پیش، لیشمانیوز (سالک) اصلاً در استان‌های تهران و البرز وجود نداشت حالا این بیماری به‌آرامی شروع به گسترش کرده 

امیرپیمان خسروی دامپزشک در گفت‌وگو با فرهیختگان:

🔹خطرناک‌تر از هاری، لیشمانیوز (سالک) و شیوع سالک در بین سگ‌های ولگرد و سگ‌های خانگی است.

🔹تا سه یا چهار سال پیش، لیشمانیوز اصلاً در استان‌های تهران و البرز وجود نداشت. اگر هم در برخی مناطق وجود داشت، معمولاً به مهاجرین متعلق بود. اما حالا این بیماری به‌آرامی در جامعه انسانی شروع به گسترش کرده است. هزینه درمان آن بسیار بالاست و هم از نظر جانی خطرناک است و هم هزینه‌های درمانی سنگینی را به همراه دارد.

🔹باید برای مردم از طریق بیلبورد‌ها و هشدار‌های بهداشتی توضیح دهیم که سگی که در خیابان است، حتی اگر عقیم شده باشد و گوشواره داشته باشد، به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند جایگاه بهداشتی داشته باشد. عقیم بودن سگ هیچ اهمیتی ندارد. این سگ‌ها ممکن است حامل انگل، هاری یا لیشمانیوز باشند.

🔹بنابراین، این موضوع را باید به مردم گوشزد کنیم که خیابان جای نگهداری سگ نیست. هر کسی که دوست دارد، می‌تواند سگ را در خانه‌اش نگهداری کند، اما نمی‌شود به‌عنوان سگ خانگی در خیابان از آن نگهداری کرد.

هشدار عجیب یک دامپزشک درباره سگ‌های خانگی: تا سه چهار سال پیش، لیشمانیوز (سالک) اصلاً در استان‌های ت ...

خدا به دادمون برسه 💔

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

خدا به دادمون برسه 💔

بله متاسفانه بیماری  حیوانات فعلا داره شیوع پیدا می‌کنه من بخدا عاشق حیواناتم ولی متوجه شدم باید داخل منزل نیاریم

حیوانات خیلی نیاز ب بهداشت مراقبت چکاپ معاینه واکسن نظافت دارن از انسان بیشتر یا نیاریم یا اگر میارین باید تامین کنیم هزینه میلیونی مراقبت اون حیوان

مسئولیت خیلی سخت...

بله متاسفانه بیماری حیوانات فعلا داره شیوع پیدا می‌کنه من بخدا عاشق حیواناتم ولی متوجه شدم باید داخ ...

بله واقعا درست میگین 

اصلا جاشون تو خونه نیست

بله واقعا درست میگین اصلا جاشون تو خونه نیست

الآنم ب جا بچه فراگیر شده سگ،گربه،مار،میمون،انواع پرنده خلاصه ک خود انسان داره باعث میشه بیماری ها از حیوان انسان منتقل بشه بعد دنبال درمان....

الآنم ب جا بچه فراگیر شده سگ،گربه،مار،میمون،انواع پرنده خلاصه ک خود انسان داره باعث میشه بیماری ها ا ...

خدا به فریادمون برسه ♥️