2777
2789
عنوان

عصبیم عصبی تروخدا بگید چجوری خودمو اروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست

سلام دوستای عزیز 🌸

چالش هفتگی داریم 💪

ورزش روزانه با هم 🤸‍♀️

و مهم‌تر از همه، می‌خوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم، سالم‌تر و فعال‌تر بشیم و در کل آدم مفیدتری تو همه جنبه‌های زندگی بشیم ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو بهش فکر نکن استرس نگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همه چی،طرز رفتار اطرافیان ،سوءاستفاده کردناشون،پررو بازیاشون،بیشعوریشون،واقعا احمقن احمق

درسته. خب سواستفاده و وقاحت اونا یه طرفش هم کسیه که بهشون اجازه سواستفاده میده. پس باید درس گرفت و دفعه بعد اجازه سو استفاده نداد .

ینی تمرکزتو بذار روی رشد خودت و زیر بار حرفای اونا نرو که ازت سواستفاده کنن ؛ فکرتو مشغولشون نکن تا وقتت تلف نشه واسه اون عتیقه ها

چجوری

هوای آزاد ریلکس شلکس ذهنتو رها کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

درسته. خب سواستفاده و وقاحت اونا یه طرفش هم کسیه که بهشون اجازه سواستفاده میده. پس باید درس گرفت و د ...

اینقدر پررو ان اینقدر پررو و بدجنسن باورت نمیشه،خیلی بدذاتن!!!!!!نمیتدونم چجوری مقابلشون وایسم!متاسفن برای خودم که همخونشونم خدارو شکر میکنم مثل خودشون بدجنس نشدم ولی نمیدونم چجوری باهاشون رفتار کنم،سکوت کنم و فاصله بگیرم میگن خره نمیفهمه بیشتر سوءاستفاده میکنن،دعوا راه بندازم میگن شرّه!نمیشه هیچجوره نمیشه،منطقی حرف میزنم یروز خوبن دوباره شروع میشه،وجدان ندارم عذاب وجدان بگیرن!من شب خوابم نمیبرد از عذاب وجدان اینا چجوری زندگی میکنن،فاصله نمیشه بگیرم دارم نابود میشم

یجوری میرم انگار از اول نبودم

اینقدر پررو ان اینقدر پررو و بدجنسن باورت نمیشه،خیلی بدذاتن!!!!!!نمیتدونم چجوری مقابلشون وایسم!متاسف ...

عزیزم بگن خره نمی فهمه چی میشه؟ واقعا مهم نیس یه سری آدم بیشخصیت دربارت چی بگن و چی فکر کنن. بذار فکر کنن خری و نمی فهمی. کاش همه آدما برا بدجنسی کردن خر باشن و نتونن بدجنس باشن. 

تو خودتو بکش کنار و نذار سواستفاده کنن و صبرتو بالا ببر. نخوا خودتو ثابت کنی‌ بذار هرچی دوس دارن بگن. تا وقتی تو واکنش نشون بدی ابزار سواستفاده اونا کار میکنه و میتونن تو رو به هم بریزن. اگه اهمیت ندی و به کار خودت برسی و کاری به اونا نداشته باشی و خودت حریم شخصیتو محافظت کنی و به اونا اطلاعات از خودت ندی، اونا نمیتونن بهت  آسیب بزنن. تو فقط به فکر پیشرفت خودت باش و با اونا درگیر نشو بذار فکر کنن نمی فهمی. اینجوری که راحت تر و نتیجه بخش تره. پیشرفت در خفا . تو نیازی نداری خودتو به اون عتیقه ها ثابت کنی‌