2777
2789
عنوان

خرید از سایت دیوار کردم و شد بدترین تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست
اصلا به نظرم شخصا حیوان خانگی دوست ندارم ما فقط آکواریوم و ماهی داریم. پرنده ها خیلی آلودگی ایجاد می ...

بهم گفت بچه ها خواهرش اذیت میکنم ب خاطر اون میفروشیم و گول خوردم باورم شد

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

کلا خرید از سایت دیوار خطریه بعیده کسی تجربه خوب داشته باشه

من دو بار داشتم خوب بود 

ولی هم طرف باید با انصاف باشه 

هم خریدار منطقی 

سه تا 500 تومن یکم عجیبه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار داشتم خوب بود ولی هم طرف باید با انصاف باشه هم خریدار منطقی سه تا 500 تومن یکم عجیبه

درسته الان شد تجربه فقط از جا معتبر خریداری کنم و گول حرفشون ک بچه پرنده اذیت می‌کرده نخورم

عروس هلندی دونه ای ۷۰۰ تا یه تومنه چجوری سه تاشو ۵۰۰ گذاشته خب معلومه یه جای کار مشکل داره خب چرا نم ...

نمی‌دونستم قیمت ها الان خیلی از شنیدن ایدز پرنده ترسیدم کلا حالاها حالا ها دیگه سمت حیوانی نمیرم از استرس مریضیشون

بله درسته دم شما گرم‌ک نگذشتی قسر در برن

صداشون ضبط کرده بود گوشیم چت هاشون تو سایت دیوار بود بعد دیدم سریع حذف کردن تا فروختن پرنده ها بعدا فهمیدم بله چ کلاهی گذاشتن اگر پولمو نمیدادن حتما پیگیری میکردم چون من صادقانه جلو رفتم اونا نامردانه جواب دادن ۲نفرم بودن 

ممنون گلم فقط ناراحت اینم الان ب کی می‌خوام بفروشن اگر پرنده فروشی مریضی مطلع نمی‌کرد منم متوجه نمی‌ ...

خواهش میکنم 

خدا رو شکر به خیر گذشت 

فکرشو نکن از این چیزا تو دنیا زیاده 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

نمی‌دونستم قیمت ها الان خیلی از شنیدن ایدز پرنده ترسیدم کلا حالاها حالا ها دیگه سمت حیوانی نمیرم از ...

منم ایدز پرنده نشنیده بودم 

اصلا قبل از خرید هرچیزی باید کلی راجع بش اطلاعات جمع کنی 

فقط ناراحت اینم الان من ک پولم گرفتم  هر چند ۱۰۰ب ضررم شد

ولی خیلی زیاد ناراحت اینم  الان این پرنده ها تو کدوم خونه پر می‌خوان بزنن خدا نسازه برای هر آدمی ک کلاهبرداره

خواهش میکنم خدا رو شکر به خیر گذشت فکرشو نکن از این چیزا تو دنیا زیاده

فقط موقع رفتن فحش رکیک دادن هر چند ب خودشون میرسه ولی اوج نامردی بود کارشون

سلام بانو 

سرایت میکند ؟خیر، چیزی نام “” به‌عنوان یک بیماری شناخته‌شده و علمی وجود ندارد، و اصطلاح “” صرفاً بیماری‌هایی مشابه ویروس HIV در اشاره دارد که سیستم ایمنی آن‌ها را تضعیف می‌کند.۷ آذر ۱۴۰۳

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کسی که اسن قیمت پزنده میزاره قطعا مشکلی هست ـحتی اگرر از پرنده فروشی هم مبخری بابد ببری پیش دامپزشک 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

درسته ولی شاید ویروس دیگه داشته باشند و اگر نهفته بود قطعا برای بچه انسان ضرر داره کلا خواستم آگاه ک ...

کلا آدم وقتی میخواد حیوونی بگیره باید تو دامپزشکی قرار بذاره اگه پسندش شد از سلامتش مطمئن بشه 

خودت شک نکردی چرا باید ۳ تا رو بده ۵۰۰ ؟؟

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

پارسال میخواستیم ماشین بخریم و یه مورد خوب پیدا کردیم گفت دو تومن بزنید بیعانه بعدم دو ساعت بعد گفت دارم معامله میکنم 10 تومن دیگه میخام و من نزاشتم همسرم واریز کنه و گفتیم منتفی خلاصه که اون دوتومن به هوا رفت و هر چی زنگ زدیم به جایی نرسیدیم مال یه افغانی بود پروفایلش

وصل به یه مو