2777
2789

فرهاد دشمن کوزی هس 

فرهاد هوای سیما رو داره یجورایی بخاطر همون 

خیلی وقته دیدمش کم و بیش یادم مونده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فرهاد دشمن کوزی هس فرهاد هوای سیما رو داره یجورایی بخاطر همون خیلی وقته دیدمش کم و بیش یادم مونده

اهااا مرسی بعد ی سوال فرهاد به سیمای تجاوز کرده؟ من کامل ندیدم ولی خلاصشو خوندم نوشته بود سیمایو دزدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سیمای باردار شد ازش ولی سقط کرد عمدی و بعد جدا شدن

فرهاد از زندان دشمن کوزی بود یه روز نامه ی زن فرهاد میاد زندان که توش اعتراف کرده بود یکی دیگه رو میخواسته فرهاد فکر کرد نامه جمره ست شروع کرد بلند بلند خوندن که مثلا کوزی رو ادیت کنه بعد آخرش دید زن خودشه! شب اومد بالای سر کوزی با چاقو بزنه کوزی دفاع کرد چاقو خورد اونجای فرهاد .. خواجه شد 😂😂 

جمره هم چون نامزد گونی داداشش بوده این غیرتش اجازه نمیده بره سمتش! وگرنه که جفت هم دیگه رو خیلی دوست دارن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اوه این فیلم خیلی قدیمی هست از کانال د ترکیه میدیدمفکر کنم کوزی م.س ت بود با یکی رابطه داشت ک مجبور ...

الان شبکه روبیکس دوباره میذارش سریال قشنگیه نسبت به بقیشون جدی؟؟ من فک کردم فق عاشق جمره هست راستی چرا بعد طلاق میخوان بگیرن؟

الان شبکه روبیکس دوباره میذارش سریال قشنگیه نسبت به بقیشون جدی؟؟ من فک کردم فق عاشق جمره هست راستی چ ...

اره قشنگ بود

کلی یادمه مال خیلی سال پیشه

من از خود شبکه ترکیه دیدم 

یادم نمیاد این جزئیات ولی خب آخرش خوب تموم میشه

ب جمره ابراز علاقه نمیکنه چون قبلا با برادرش نامزد شده بود جمره

چون سیمای باردار شد ازش ولی سقط کرد عمدی و بعد جدا شدنفرهاد از زندان دشمن کوزی بود یه روز نامه ی زن ...

عع مرسی اینا رو نمیدونستم اخه تازه فهمیدم داره پخش میشه از روبیکس میگم فرهاد چرا زنشو تو خونه حبس کرده بعد ب همه گفته مرده 

عع مرسی اینا رو نمیدونستم اخه تازه فهمیدم داره پخش میشه از روبیکس میگم فرهاد چرا زنشو تو خونه حبس کر ...

واسه همین که عاشق یکی دیگه بوده!

من این سریال رو خیلی سال پیش دیدم و واقعا دوسش داشتم الان گهگاه خونه بابام میبینم چشام پر اشک میشه کلی خاطره برام زنده میشه

جزو سریالای خوب بود 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

سیما بدبخت بیچاره شده بود خانوادش راهش نمیدادن اونم مجبوری پیش فرهاد موند چون سیمای حامله شده بود کو ...

خانوادش به خاطر اینکه از کوزی باردار شد راهش ندادن؟ حالم از فرهاد بهم میخوره مرتیکه کثیف

واسه همین که عاشق یکی دیگه بوده!من این سریال رو خیلی سال پیش دیدم و واقعا دوسش داشتم الان گهگاه خونه ...

عشق ممنوع و برگ ریزان هم خیلی قشنگ بودن

همین چندتا فیلم فقط قشنگن تو این همه سریال آبکی ترکی

عشق ممنوع و برگ ریزان هم خیلی قشنگ بودنهمین چندتا فیلم فقط قشنگن تو این همه سریال آبکی ترکی

با فاطما گل

اره یادش بخیر...

یکی هم بود یاسمین و پسرش عمر اونم خوب بود