2777
2789
عنوان

خرید از سایت دیوار کردم و شد بدترین تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست

باز خوبه متوجه شدی

بازم خوبه پولت رو پس دادن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ایدز پرنده نشنیده بودم اصلا قبل از خرید هرچیزی باید کلی راجع بش اطلاعات جمع کنی

من تا گفت نشون داد سر پر پرنده ها استرس شدید گرفتم برای بچه هام درسته مختص پرنده هست ولی خب حتما مریضی نهفته دارن پرنده ها و اینا نمی‌گن دیگه شد تجربه ک از جا معتبر خرید کنم

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

سلام بانو سرایت میکند ؟خیر، چیزی نام “” به‌عنوان یک بیماری شناخته‌شده و علمی وجود ندارد، و اصطلاح ...

پرهاشون سر ریخته شدش خونی مانند بود حالت شکسته ک تو جعبه بودن من از ترس اینکه پرواز نکنن دقت نکردم خیلی باید حواسمان باشه برسی کنیم 

پرهاشون سر ریخته شدش خونی مانند بود حالت شکسته ک تو جعبه بودن من از ترس اینکه پرواز نکنن دقت نکردم خ ...

اریی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کسی که اسن قیمت پزنده میزاره قطعا مشکلی هست ـحتی اگرر از پرنده فروشی هم مبخری بابد ببری پیش دامپزشک

جدی پس بدتر شد دامپزشکی ووو خیلی پس باید مراقب مریضی حیوانات بود من بزرگترین تجربه گرفتم 

جدی پس بدتر شد دامپزشکی ووو خیلی پس باید مراقب مریضی حیوانات بود من بزرگترین تجربه گرفتم

ارههه. از پزنده فروشی هم میخری طی کن که میبرم دامپزشکی اوکی رو داد که هیچ وگرنه مرجوع میکنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کلا آدم وقتی میخواد حیوونی بگیره باید تو دامپزشکی قرار بذاره اگه پسندش شد از سلامتش مطمئن بشه خودت ش ...

ن چون واگذاری حیوانات خیلی دیدم  اینا مشکلشون بچه بود ک اذیت می‌کنه وگرنه میگفتن پرنده ها سالم سالمن ب اجبار میفروشن

من دوستم تک و تنها و مثللل همیشههههه عجول. پاشد رفت بازار پرندگان تهران.. طوطی ملنگو گرفت ـاورد دیدم کلاا جون نداره.. گفتمش اسن که تابلوعه مریضه. گفت نه به خاطر گرماست و فلان. به فرداش نکشید مرد 😑😑😑دیگه ملی رفت داد و بیداد سر فروشنده ش و پولشو پس گرفت.. هر چی این بشرررر میکشه از مشورت نکردن و عجول بودنشه 

پارسال میخواستیم ماشین بخریم و یه مورد خوب پیدا کردیم گفت دو تومن بزنید بیعانه بعدم دو ساعت بعد گفت ...

حرومشون باشه واقعا والله پول ب جون کندن ب دست میاد دیگه حواسم جمع شد ک حواس جمع با اطلاعات نسبی خرید کنم ن بی تجربگی....

منم یبار وسیله خریدم طرف برا ارسالش کوتاهی کرد وقتی بسته بدستم رسید آسیب دیده بود بهم گفت خسارتشو می ...

این جور افراد پول بگیرن تموم دیگه 

باز خوبه متوجه شدیبازم خوبه پولت رو پس دادن

بله خدا رو شکر میکنم درسته پول زیادی نبود ولی باز برگشت می‌دونی زنگ میزدم میگفتن خانم اشتباه گرفتی مزاحم نشو ووو

بهشون پیامک زدم صداتو گوشیم ضبط کرده تمام چت خانم دارم شکایت میکنم دیگه خدا زد کردنشون پولم زدن ب کارتم میگم صد ب ضررم شد ولی استرس مریضی پرنده کلی معطلی خیابون رفت آمد زنگ زدن پیامک زدن تا راضی شدن میگفتن هر جا میری برو قطع میکردند

ارههه. از پزنده فروشی هم میخری طی کن که میبرم دامپزشکی اوکی رو داد که هیچ وگرنه مرجوع میکنم

ممنون  گلم فعلا ک بی خیال شدم چون بچه دارم از مریضی چشم ترسیده