2777
2789

سلام من دوتادختر۱۴و۷ساله دارم شوهرم اصلابهمون اهمیت نمیده دوساله بیکاره خونه داره دست مادرشه باخانواده پدرم دعواکردهرچی فش ناموسی بودبارشون کرداونام بامن حرف نمیزنن هیچ پشتوانه ای ندارم جدیداکلیپ ای بدی می بینه یه ساله جداازمن می‌خوابه دسته بزن داره اصلاپول بهم نمیده بابدبختی چیزی میخرم جدیداباهام دعواهای طولانی میکنه میگه جداشیم ازهم مهریه ی من۱۹ونیم مثقال طلا با۳میلیون پشت قباله ازدواج مال سال۸۸خواهشاکمکم کنیدازاین زندگی که من جون کندم تاجمش همین بهم میرسه چون میدونم بچه هابامن راحتن کسی تجربه ای داره دراختیارم بذاره لطفامن خیلی ساختم توزندگی نداریاشودست بزناشوقبول کردم حالانمیدونم زیرسرش بلندشده چیه همش میگه بروطلاقت میدم درضمن خانواده خائنی هستن پدرش۷۴سالشه دوست زن داره برادرش زنش بخاطرخیانت جداشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستاجریم ولی ازخانه ای که مادرش توشه بازمین۸تومنی به اسمشه باورمیکنین من تلاش کردم دستشوگرفتم اینارو ...

مهرسه بذار اجرا همونارو بگیر دیگه اگه ب اسمشه 

اره میفهمم منم ازین خریت ها کردم و بدترشو

تا وقتی که کار و بار نداریو مستقل نیستی اصلا توصیه به طلاق نمیکنم. اول باید بتونی خودت رو جمع و جور کنی.تو خونه ت حداقلش اینه یه سرپناه داری. اول کار یاد بگیر و پول جمع کن بعد اقدام کن.تو این مدت هم سر به سرش نذارو کلا نادیده بگیرش که دعواتون نشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚