2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 308 پست
قربونت این چه توصیه ایه. فتوا میدی به این بنده خدا؟ این جور مسائل که حلال و حرام دارن خیلی حساسن چون ...

ببینم شما به پولی که واسه کار یا هر چیز دیگه ای بهتون میدن میریر ببینید که از چه راهی طرف پول رو در آورده🤔من که نه... همبشه میگن ارث حلاله این خانوم پول رو از راه حلال کشب کرده و کاری هم به بقیه چیزاش نداشته باشه و اگرم یک درصد حروم باشه این خانم نباید جواب بده همونی که اینو بدست آورده باید جواب بده...

راه های شرعی حرام خوری شما مذهبی ها هیچوقت تمومی نداره

خوشم میاد هر نتیجه دلخواهی که دلت میخواد و به مزاجت خوشه میگیری

کی گفته من مذهبیم ؟ چون صرفا اسم رد مظالم میدونم ؟ 

😏 برو بابا خداروزیتو جای دیگه بده حوصله بحث ندارم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوامش

چون  به این مسئله اعتقاد دارم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

از کی تا حالا بدونی یه پولی حرومه و چدن دست به دست شده حلال میشه! شما مذهبی ها همیشه راه حرام خوری ر ...

نه مذهبی هستم نه کاری به شریعت دارم در مقوله ارث وارث درگیر مسائل شرعی پول به ارث رسیده نمیشه والسلام. ریپلای نکن لطفا 

کسی که باید اون دنیا جواب پس بده کسیه که اون مال حروم رو به دست آورده باشه و ارثیه کاملا حلاله و اینکه به ارثیه اصلا خمس تعلق نمیگیره ۴ میلیارده اگه میخوای باهاش خونه بخری نیازی به خمس نیست و واقعا به اون پول خودت نیاز داری اما بخشی از اون پول رو به فقرا و نیازمندان ببخش اما خمس نیازی نیست خمس رو آخوندا اختراع کردند و توی قرآن اومده که غنیمت های جنگی یک پنجم رو یا به رسول خدا بدید یا به نزدیکان رسول خدا و یا به نیازمندان و یا در راه ماندگان و نیازی نیست به شیخ و آخوند بدی اختراع کردند که جیبشون رو با مال مردم پر کنند اون مال برای شما حرام نیست چون شما دزدی نکردی اون شخصی که مالش به شما رسیده دزدی کرده و اون باید جواب بده اما بهتره که از اون پول بخشی رو ذکات در راه خدا بدی اما خمس نده که اگه بدی هیچ ثوابی برات نداره و فقط ۸۰۰ میلیون پول زدی حیف و میل آخوندا کردی 

از کی تا حالا بدونی یه پولی حرومه و چدن دست به دست شده حلال میشه! شما مذهبی ها همیشه راه حرام خوری ر ...

دوست عزیز کسی که پول حرام به دست آورده اون دنیا جلوی خود همون شخص رو میگیرن کاری با بچش ندارن اونی که دزدی کرده جواب پس میده ارثی که به بچش برسه که مشکلی نداره که 

اسی برسی کن ببین چقدر از اون پول حرومه از همون مقدار ور دار برو به صاحبان اصلی اون پول پس بده که اون دنیا جلوی باباتو نگیرن حداقل ببین چقدرش حروم بوده که مقدار حلالش به دست بیاد و برای خودت خرج کنی اگه کلش حرومه خب بهتره که بری به صاحبان اصلی پس بدی و کار باباتو راحت کنی 

راه های شرعی حرام خوری شما مذهبی ها هیچوقت تمومی نداره

جان؟

تعریفت از مذهبی چیه ؟

اول بشناسشون .............بعدن ترور شخصیت کن 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

اره قبولش میکنم ، دوره حلال و حروم دیگه تموم شده

نه تموم نشده عزیزم مثل این میمونه یک نفر بیاد اموال و زحمت کشی شما رو بدزده و بگه حلال و حروم مهم نیست

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲