قبولش میکنید یا نه مثلا اون پول از راه حلال ب دست نیومده باشه قاطی داشته باشه ؟
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من علم زیادی تو اینکه حلاله یا حرام ندارم ولی میدونم ارث حلاله و گناهش گردن صاحب اصلی ماله
شما خودتو بسنج ۴ میلیارد پول کمی نیست اونی که دلت میگه رو عقلتم میگه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همونایی که میگن ما مذهبی هستیم و تو عباراتشون از احکام استفاده میکنن
.... ان شاءالله خدا عاقبت بخیرت کنه
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری... مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان. حسین جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم !!!! ۱۱۱۱