2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 308 پست
شما یه سرچ در اینترنت داشته باشید تا اطلاعاتتون درست باشد

الان که گفتید رفتم سرچ کردم مطمئن بشم.بازم حرف من درسته ارث اگر پدر از راه حرام به دست آورده باشه اشکال داره.

اگر مقداریش حرام باشه باید ادای دین کرد به کسی که مال برا اون بوده.

ائمه گفتن اگر مال حرام استفاده بشه کل نسل تحت تاثیر اون مال حروم قرار میگیرن.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو برای حق خودت میتونی تصمیم بگیری

بهترین کار اینه زنگ بزنی ب ی جایی بپرسی ک کامل شرایطو توضیح بدی

ن اینجوری تیکه تیکه و گنگ ک ب ما گفتی

کامل و شفاف بگو هرکاری گفتن بکن 

چون اگ حق بچت باشه و نگیری فردا در برابر بچت مسئولی و اونجام باید جواب بدی ک حق ی یتیمو با ندونستن پایمال کردی

عزیزم اصولاً هر آدم با وجدانی نسبت به هر پول ودرآمدی حس خوبی نداره،مثل خودشمااما همیشه میگفتن ارث وگ ...

من میدونم ک این پول حق الناس و خودم نمیخام ازش استفاده کنم اما خوب خودم تنها نیستم بچم هم هست دلم نمیخاد بچم هم هزارتومنش بخوره چون این پول حرام ارزش ندارد اما خوب از اینم میترسم بچم بزرگ بشه فقیر باشه و بگه چرا حق منو نگرفتی من باید از همین الان بچمو قانع کنم  مثلا وقتی اون پول استفاده کنم اما عذاب وجدان داشته باشم چه ارزشی داره اینجور هر اتفاق بدی برامون بیوفته فکر میکنم تاوان پس دادم و جهنم رو تجربه می‌کنیم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من هرچی باشه قبول می کنم... ارث کلا حلاله😁اگه قبول نکنی بعدا پشیمون میشیا، اگرم نمیخوایش شماره حساب ...

شاید باورت نشه اما خودمم نیازمندم 😂

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من میدونم ک این پول حق الناس و خودم نمیخام ازش استفاده کنم اما خوب خودم تنها نیستم بچم هم هست دلم نم ...

واقعا حق داری که اینجوری فکر میکنی، از طرفی صحبت بچتم صحیحه

اما نشخوار فکری هم که بابتش بخوای داشته باشی مریضت می‌کنه

شرایط خیلی سختیه امیدوارم بتونی به یاری خدا بهترین تصمیم رو بگیری

واقعا حق داری که اینجوری فکر میکنی، از طرفی صحبت بچتم صحیحهاما نشخوار فکری هم که بابتش بخوای داشته ب ...

اره کاش هیچی ب جاش نمیموند

بگیر و استفاده کن و به ایچیزا اصن فکر نکن... مث شیر مادر حلاله

بدبختی میاره 

اره قبولش میکنم ، دوره حلال و حروم دیگه تموم شده

چرا یسری چیزا رو عادی جلوه میدید

چیزی که اشتباهه تو همه دوره ها اشتباهه .

حالا من به به موضوع تاپیک کاری ندارم، ولی با یه مطالعه و تحقیق عوارض مال حروم رو بخونید، خیلی تاثیرات منفی تو زندگی و روح و جسم آدم میزاره. 

بگیر و استفاده کن و به ایچیزا اصن فکر نکن... مث شیر مادر حلاله

قربونت این چه توصیه ایه. فتوا میدی به این بنده خدا؟ این جور مسائل که حلال و حرام دارن خیلی حساسن چون واقعا اگه حرام باشه تاثیر بدی رو زندگیش و نسلش میذاره. بهترین کار اینکه از مرجع تقلیدش بپرسه و تموم. دیگه حجته. 

بدبختی میاره

واقعا چرا خودتون رو گیج میکنید بین این همه نظرات؟ از مرجع تقلیدتون بپرسین و جواب درست که برای شما حجته هم پیدا کنین. دیگه خودتون رو تو این برزخ که چیکار کنم یا نکنم قرار ندین.