2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 308 پست

از مجتهد میپرسم اگر لازم شد رد مظالم میدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اسی خیلی معذرت می خوام پست بیجا گذاشتم 

کاربرا میگفتن کاش این تایپک پربازدید بشه 

ممنون میشم یه نگاه بندازید ❤️ 🫂 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16252604/بیاید-قصهمعجزهایکهپارسالدیدمرو-تعریفکنمفقطپولمیرسید-دستم-شاید-شما-هم-معجزه-ببینی همه چی از دوسال پیش شروع شد که خاله هام تصمیم گرفتن تو عید غدیر واسه بچه ها چیزایی مثل عروسک و شکلات و بادکنک و .... پخش کنن ...🎈منم فقط داشتم نگاشون میکردم و

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولمون کن اینهمه کله گنده تیلیارد تیلیارد درآمد دارن ازراه حرام و..هیچ وبا نمیزنشون کل دنیارو میخرن 

حالاواسه 4ملیارد که اندازه پول یه خونه تو جای متوسطه حرام حلال میکنی بیخیال دنیا عدالت نداره حرام حلال هم واسه آدمای عادی مثل ماهاست 

بستگی داره .

اگه از راه فروش مشروب یا مواد مخدر به دست اومده و از این نظر حرامه  اره قبول میکنم چون اگه اون ادم مشروب یا مواد مخدر نفروشه یکی دیگه میفروشه بالاخره و اینکه ساقی ها هم خب زحمت میکشن تا همون شراب یا مواد تولید کنن. مصرف کننده باید عقل داشته باشه و نخره . مثه چیپس و پفک که ضرر داره و مصرف کننده میخره اونم همینطور پس من بر خلاف دین و قانون این کار رو حرام نمیدونم .

ولی اگه مال یتیم خورده باشن اگه یا از کسی که حقش بوده پولشو بالا کشیده باشن به صاحب اصلیش پس میدم با اینکه خودم پولدار نیستم ولی چون این اتفاقا سر خودم اومده نمیتونم سر کسی دیگه ای این بلا رو بیارم 

خانم مگه شما وقتي مهريه گذاشتي ١١٤ تا شرط هم گذاشتي از پول حلال باشه؟ خب ديگه چيكار داري از چ پوليه بگير 

اگه هم طلاق گرفتي و مهريه رو لفظي بخشيدي و نخاستي ولي ثبت نشده و الان ميتونه بهت برسه ك ديگه از اول قضيه مهريه كنسله و حقت نيست فقط مي مونه اينكه از اين پولا حق سهم الارث ب بچت ميرسه يا نه اگه ميرسه ك شما فقط ميگيري براش نگه ميداري حق بخشش نداري خودش بالغ شد تصميم ميگيره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دوستم میگفت باباش ارث پدربزرگش ک از راه اربابی بدست اومده بود رو یه غسالخانه بزرگ درست کرد برا شهرشون 

و نیاورد تو زندگیش

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

ولمون کن اینهمه کله گنده تیلیارد تیلیارد درآمد دارن ازراه حرام و..هیچ وبا نمیزنشون کل دنیارو میخرن ح ...

یه سوال همین الان ذهنمو درگیر کرد .

اگه خاله ت ارث بچه هاش رو بهشون نده و بده به تو که خواهرزادشی و بچه های خودش تو فقر و بدبختی بزرگ شن ، بعد ارث خاله ت هم خیلی زیاد باشه مثلا در حد صد میلیارد .

همش رو خودت برمیداری یا به بچه های خاله ت حقشون رو برمیگردونی؟

چون واسه خودمون احتمالش خیلی زیاده که همچین کاری باهامون کنه ، حرفشو زده ولی عمل هنوز نکرده 

قبول میکنم یه آب خنکم روووش😂چون ارثه بمنچه که اون طرف چه گندی زده😂شوخی کردم اول تحقیق میکنم 😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

میگن حتی اگر پدر مال حرومی وارد خونه کنه بچه هاش استفاده کنن تاثیرات بدی نه فقط توی بچه هاش توی نسل اون مرد میزاره.

بعد چجوریه که میگید ارث حلاله از هر راهی که باشه؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.