سلا ظهرتون بخیر...
عزیزان اولا میگم من یک مادرم و اگر تاپیک های قبلیمو خوانده باشی میفهمید ک نگرانی الان و استرسم بی دلیل نیست و اتفاقات بدی سرم اومده! پس لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید بدون قضاوت 😞🙏🏻
دختر بزرگم چهار سال و پنج ماهشه!
۱۶ کیلو وزن و ۱۱۲ سانت قدشه
از اول چهال دست پا نرفت یک سال نیم هم راه رفت. این بچه از اول رفلاکس پنهان داشت و مشکل خوردن! بخاطر شغل همسرم دور از خانواده بودیم و تنها بودیم اکثرا... این بچه چند ماهی تاخیر تکاملی داره دکترم بردم اینو گفتن الان تقریبا دو هفته میشه که میفرستمش پیش دبستانی اما با بچه های دیگه حرف نمیزنه زیاد ارتباط نمیگیره. خودم میگم ندیده بچه تنها بوده و فقر محیطی داشته اما باز دلم میلرزه نکنه بچم عقب ماندگی ذهنی داشته باشه؟! ارتباط اجتماعی بلد نیس! با ماها و کسایی که میشناسه خوبه ولی توی کلاس با بچه ها قاطی نمیشه اگرم با یکیشون بشینه در حد دو سه کلمه شاید حرف بزنه! حرف زدنشم دیر بود دو سالگی ب بعد کلمع گفت و الان خیلی روان و واضح نیس اما خب ما توو خونه متوجه میشیم اکثرا! باهوش هست و علاقه داره به مردم و توی خیابون و پارک اینا میخنده با بقیه ولی انگار میترسه یا خجالت بکشه بره با بچه ها بازی کنه! خیلی بردمش توی پارک و شهربازی اینا و رفتارشو مد نظر گرفتم... همیشه وقتی کسی میاد سمتش حتس کوچیکتر از خودش باشه این انگار میترسه! با ادمهای بزرگ بیشتر اخت میگیره تا بچه ها! خیلی نگرانشم! دفاع شخصی بلد نیس کسی بزنتش میاد میگه ولی کاری نمیکنه حتی ب مربیشم نمیگه یا وسیله هاشو جا میذاره هی اونجا! اینها چیزهایی بود ک الان حضور ذهن دارم راجع بهش... شما بنظرتون همچنی بچه ای مشکلش چی میتونه باشه؟ 🥲