2777
2789
عنوان

بچه عقب مانده ذهنی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبیعیه کاملا 

اجتماعی نیست چون فقط با خودتون بوده و با افرادی به جز خانواده در ارتباط نبوده ، خودت کم کم ذهنشو ببر به سمت ارتباط گرفتن و توجه کردن به دوستاش 

اگر هم خیلی نگرانی ببر روانشناس کودکان ولی به نظرم کاملا طبیعیه

ببخشیدا بی تعارف و بدون بزرگ نمایی می گم حتما برو دکتر و به جای بچه،خودت رو نشون بده

شما پر از استرس هستی و به خاطر همین بچه این طور شده

به خدا به قران به این موارد نمی گن عقب افتاده ذهنی

ناشکری هم نکن. که خدایی نکرده...

بیشتر رفلاکسی ها همین طور تاخیر در رشد و تکامل دارن ولی وقتی بزرگ می شن آخرش مثل بچه های دیگه می شن و هیچ کس نمی فهمه

بچه های من که همین طور هستن

موفق باشی

مشکلی نداره واقعا 

خیلی هم باهوشه 

پسر م ۴ سال و نیمشه تازه حرف زد یاد گرفته اونم کاملا نامفهوم 

اما من دورش ردم خیلیبرام همه کاراش جداب انگ عقبمونده ذهن هم بهش نمیزنم

شما فقط روی خودت کار کن عزیزم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

مشکلی نداره واقعا خیلی هم باهوشه پسر م ۴ سال و نیمشه تازه حرف زد یاد گرفت اون کاملا نامفهوم اما من د ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی برام خدا حفظش کنه براتون 🩷🙏🏻

چون هم دیر زبون باز کرده هم میگه ارتباط نمیگیره

اینا می‌تونه  دلیل دیگه ام داشته باشه  بچه وقتی تو محیطی باشه خیلی کم حرف زدن باهاش ناخودآگاه کم رو میشه  تشخیص اتیسم فقط یه متخصص می‌تونه بده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببخشیدا بی تعارف و بدون بزرگ نمایی می گم حتما برو دکتر و به جای بچه،خودت رو نشون بدهشما پر از استرس ...

نه خواهش میکنم، ممنونم که وقت گذاشتی خوندی مانو و نظرتو گفتی عزیزم... اتفاقا خوشحال شدم از نظرت راضیم خودم مشکل داشته باشم ولی بچه نه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🩷

خدا کنه همینطور باشه ممنونم ازت 😞

خواهش میکنم 

من خودمم همینجوری بودم ، تقریبا تو مدرسه هیچ دوستی نداشتم با وجود اینکه بچه ها دوسم داشتن با یکی دو نفر دوست بودم و تا فارغ تحصیلی همونا دوستام موندن و میشه گفت تقریبا دوست جدید نگرفتم

ولی به مرور توی اجتماع که رفتم با آدما ارتباط گرفتم و الان خیلی بهتر ارتباط برقرار میکنم نسبت به قبل