2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 308 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی تا حالا بدونی یه پولی حرومه و چدن دست به دست شده حلال میشه! شما مذهبی ها همیشه راه حرام خوری ر ...

شما که کامل و دقیق اطلاعی نداری ،یه سرچ در موردش کنید بهتره،تا به مذهبی ها بتوپی الکی..

مذهبی چه چوب تری بهت فروختن ،که جمع میبندید؟

اگه قرار باشه این ارث حرام برسه به دست برادرام و زنداداشام....

ترجیح میدم خودم این ارث حرامو قبول کنم🫠🙃

اگه پدرم کار حرامی مرتکب شده باشه و این مال از طریق حرام جمع آوری شده باشه اما من بعنوان فرزندش سعی میکنم راه درست رو برم و این مال رو در جهت شادی دل نیازمندی خرج کنم قطعا و حتما پدرم بخاطر این کار خوب من باری از دوش گناهانش برداشته میشه...

اگه قرار باشه این ارث حرام برسه به دست برادرام و زنداداشام....ترجیح میدم خودم این ارث حرامو قبول کنم ...

نمیشه که عزیزم

ارث رو قانون میده به بچه ها و نوه های شخص 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نمیشه که عزیزمارث رو قانون میده به بچه ها و نوه های شخص

بله قانون میده

منظورم این بود که من حق خودمو نمیبخشم به برادرام و زنداداشام....

کاری که مادرم کرد رو من تکرار نمیکنم🫠

اگر یقین به وجود مال حرام در اموال به ارث رسیده دارید و مقدار دقیق آن را نمی‌دانید و صاحب آن را نمی‌شناسید، راه حل این است که خمس آن را بپردازید، طبق نظر دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای. اگر اطمینان دارید که مال حرام است، باید آن را از اموال خود جدا کنید و به صاحبانش برگردانید یا در راه خیر صرف کنید اگر یقین به وجود مال حرام در اموال به ارث رسیده دارید و مقدار دقیق آن را نمی‌دانید و صاحب آن را نمی‌شناسید، راه حل این است که خمس آن را بپردازید، طبق نظر دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای. اگر اطمینان دارید که مال حرام است، باید آن را از اموال خود جدا کنید و به صاحبانش برگردانید یا در راه خیر صرف کنید. 

بله قانون میدهمنظورم این بود که من حق خودمو نمیبخشم به برادرام و زنداداشام....کاری که مادرم کرد رو م ...

بله درسته

به نظر منم بهتره استارتر اون چیزی که حق بچشون هست رو بگیرن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام؛ من حکم شرعی این موضوع رو بر اساس نظر رهبر جستجو کردم و مینویسم خدمتتون ولی باز خودتون تحقییق کنید:

استفاده از ارثی که دارای مال حرام است، به شرایط زیر بستگی دارد:

۱. **در صورت یقین به حرام بودن مال**

- اگر یقین دارید که بخشی از ارث، از راه حرام به دست آمده و صاحب اصلی آن مشخص است، باید مال را به صاحبش برگردانید.  

- اگر صاحب مال ناشناس یا دسترسی به او ممکن نیست، با اجازه حاکم شرع، باید آن را به فقرا صدقه دهید .

۲. **در صورت عدم یقین به حرام بودن**

- طبق قاعده "کل شیء لک حلال حتی تعلم انّه حرام بعینه"، هر مالی برای شما حلال است مگر اینکه یقین به حرام بودن آن داشته باشید. بنابراین، اگر شبهه‌ای وجود دارد ولی یقین به حرام بودن نیست، استفاده از آن اشکال ندارد .

۳. **در صورت اختلاط مال حلال و حرام**

- اگر مال حلال و حرام به هم مخلوط شده و تشخیص آنها ممکن نیست و صاحب مال حرام نامعلوم است، پرداخت خمس آن کافی است و پس از آن، بقیه مال حلال محسوب می‌شود .  

- اگر مقدار مال حرام مشخص است ولی صاحب آن نامعلوم، باید آن مقدار را به عنوان رد مظالم به فقرا داد .

۴. **تصرف در مال حرام**

- اگر حرام بودن مال احراز شود، تصرف در آن (چه برای خود و چه برای امور خیریه) جایز نیست، مگر با اجازه صاحب مال یا حاکم شرع .  

- اگر وصیت‌کننده دستور داده باشد که بخشی از مال حرام صرف خیریه شود، این عمل تنها در صورتی جایز است که صاحب مال یا حاکم شرع اجازه دهد .

۵. **تأثیر بر عبادات**

- استفاده از مال حرام، به خودی خود نماز و سایر عبادات را باطل نمی‌کند، اما باید از تصرف در اموال یقیناً حرام خودداری کرد .

در صورت تردید، بهتره  با دفتر مرجع تقلید خودتون برای تشخیص دقیق‌تر شرایط تماس بگیرین.