2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8309 بازدید | 308 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم میگفت باباش ارث پدربزرگش ک از راه اربابی بدست اومده بود رو یه غسالخانه بزرگ درست کرد برا شهرشو ...

یا میشه یه تولیدی زد که ادما اونجا کار کنن و به کارگرای اون تولیدی بیشتر از بقیه جاها حقوق بده 

از کی تا حالا بدونی یه پولی حرومه و چدن دست به دست شده حلال میشه! شما مذهبی ها همیشه راه حرام خوری ر ...

بعضی حرف هارو از خودشون در میارن اصلا تو دین و مذهب همچین حرفی زده نشده😑

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

پول خیلی زیادیه ، صد در صد مطمئنی حرامه ؟ کل پول حرامه ؟ 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

نمیدونم ولی اگه میخوای قبولش کنی به نظرم تلاشتو کن که تا جایی که میتونی مال حروم رو به صاحباشون برگردونی یا اگه نمیتونی خمس و رد مظالم رو بدی و برای اون کسی که حق بر گردنش داری دعا کنی

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
نظر خودم اینه ک ی وقت اون کسی ک از این مال استفاده می‌کنه عاقبت ب خیر نمیشه و قیدش رو بزنه

اگ اینجوری بود ک تموم اختلاسگر ها باید ب خاک سیاه مینشستن🤣

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم