2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 111 پست
دقیقابخدا موقع زایمانش مامانم شب موند بیمارستان پیشش تا 40 روز مامانم اوردش خونمون بھترین غذاھام برا ...

من یکی خوب درک میکنم اینایی ک میگیو عروس خوب خیلی خیلی خیلی کم پیدامیشه انگشت شماره اصلا

خونواده خودشون هیچ غلطیم نکنن میگن همه کار کردن برامون

نی نی سایت حامی عروسه فقط

خونواده شوهر بدن عروس فرشتههههه 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما روانی مریضی چیزی هستی؟ من به شما توهینی کردم که دهنت کثیفت رو باز کردی؟؟؟

@niniyar

این کاربر از اول تاپیک به اونو اون حمله میکنه و با حرفاش بقیه رو میرنجونه

لطفا رسیدگی کنید 🌼 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
منم استراحت مطلق بودم روزی سه وعده صندلی میذاشتم میشستم رو گاز غذا میپختم گاهی ظرفارو هم همینجوری می ...

درستش همینه اینایی که دهنشون رو باز می کنن به چرت و پرت گفتن یه مشت بچه مدرسه ای هستن وگرنه حرف نه ماه بارداری هست مگه میشه یکی بیست و چهاری در خدمت ادم باشه! فردا هم بچه به دنیا بیاد هزار جور توقع دارن 

منم سه قلو باردارم طبقه بالاشونم اصلا حالمم نمیپرسه غذا و کمک پیشکش

ای وی اف بودی یا طبیعی؟؟ 

چندماهته؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
حالا اصلا بر فرض طرف دروغ میگهزن حامله وظیفه کار خونه نداره به نظرم حتی اگه کاملا سرحال باشه تو تاپی ...

یعنی چی که وظیفه نداره! فردا چطور می خواد از پس بچه بر بیاد شماها تو توهم زندگی می کنید. درسته که همسر باید کمک کنه خانواده ها در صورتی که شرایطش رو داشته باشن باید کمک کنن ولی اینکه وظیفه نداره از اون حرف ها بود

من کاری به بحثتون ندارمخدا بچه هات حفط کنهاما عروس استاتر رو قضاوت کردی استاتر جایی عنوان نکرده که ع ...

من اصلا نگفتم تنبله فکر کنم با یکی دیگه اشتباه گرفتید یک نفر منو ریپلای کرد و گفت عروس استارتر بچه اش براش مهمه برای شما مهم نبوده من این جواب رو دادم

یعنی چی که وظیفه نداره! فردا چطور می خواد از پس بچه بر بیاد شماها تو توهم زندگی می کنید. درسته که هم ...

فکر کنم کل خانما تو توهم هستند فقط تو خوبی

چون اطرافیان ما هم اکثرا اینطور بودند و حق میدم چون با یه شکم گنده و تهوع و خستگی و به هم خوردن هورمون ها کار خونه سخت میشه والا شما عجیبی 

کسی دوست داشته باشه و بتونه انجام میده نتونه هم به شما مربوط نیست 

چون شما انجام دادی حکم الهی صادر نمیشه که وظیفه زن تو دوران بارداری خونه داری باشه 

مخصوصا وقتی استراحت مطلق باشه که تکلیفش مشخصه

تو خودت به اون خانم تهمت زدی ولی هنوز نگفتی من چه تهمتی به مادرشوهرش زدم چون اصلا حرفی پیدا نمیکنی بگی

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

نه تو رفتی تو دلش خبردار شدی دروغ میگه! فعلا شما به یه نفر تهمت زدی من چه تهمتی به مادرشوهرش زدم جان ...

چه تهمتی دقیقا بگو؟ چون میگم وظیفه مادرشوهرش نیست؟

من امروز تصمیم می گیرم بچه دار بشم تو این مسیر سختی ها و مشکلات زیادی هست مادرشوهرم کمک کرد دستش درد نکنه لطف کرده نکرد هم من حق ندارم بگم بی رحمه و وظیفه اش هست و ..... فکر نمی کنم حرفم غیر منطقی باشه

منم سه قلو باردارم طبقه بالاشونم اصلا حالمم نمیپرسه غذا و کمک پیشکش

منم دوقلو باردار بودم ماه اخر شکمم پاره شده بود ولی خودم کارهام رو کم و زیاد انجام میدادم به کسی هم بد و بیراه نمی گفتم اونایی که این حرف ها رو میزنن بچه های ده دوازده ساله هستن خیلی رو حرف شون حساب نکنید. چه مادر چه مادرشوهر قرار نیست نه ماه دست به سینه وایسن برای ادم

احساس میکنم اون عروسه خودتی

آره چون طرز حرف زدنش شبیه خواهر شوهر نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".