2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 111 پست
چقدر نسبت به همجنست بی رحمی

این که ادم واقعیت رو بگه بی رحمی نیست

برگشته به من میگه شما بچه هات برات مهم نبوده! هر کسی بچه اش براش مهمه. اما بقیه نباید جور تصمیمات من رو بکشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش هم دوست دارهمادرشوهر من اصلا از این روها به ما نمیدادمن ۸ سال طبقه ی بالا بودممریض بودم مشکل خو ...

عزیزم خدا مادرتو حفظ کنه

اما مادرشوهری که صحبتش هست از اون  زناست ذاتا از خودگذشته و زحمتکشن این خصوصیت تو خیلی از زنای قدیمی هست 

حالا شما چرا تو این تاپیک کاسه داغ تر از آش شدیهم تهمت زدی و گناهشو شستی که چون خودت تو حاملگی سرپا ...

شما رفتید شرایطش رو دیدید که به مادرشوهرش تهمت می زنید؟؟؟؟ اتفاقا خدا به داد مادرشوهر شما برسه

این که ادم واقعیت رو بگه بی رحمی نیستبرگشته به من میگه شما بچه هات برات مهم نبوده! هر کسی بچه اش برا ...

من کاری به بحثتون ندارم

خدا بچه هات حفط کنه

اما عروس استاتر رو قضاوت کردی استاتر جایی عنوان نکرده که عروسشون توقعی داره

اگر انجام بدن لطفه 

زوری در کار نیست

اما نباید بگیم فیلمشه و تنبله

اره گاهی بهشون میدیم مامانم خسیسه و زودرنجه، چون داداشم دیروز سرش داد زده امروز حاضر نشد حالشم بپرسه ...

شما خودت هم مشکل داری از اون ور میگی داداشم سرش داد میزنه بدخلقی می کنه بعد میگی مامانم بعش سرویس نمیده خب چرا وقتی حرمتش رو نگه نمیدارن باید انجام بده

دقیقا مادر منم برای جفت توله هاش صدشو گذاشت همیشه کنارش بود عین یه خدمتکار تمام وقت موقع زاییدن رقت ...

دقیقا

بخدا موقع زایمانش مامانم شب موند بیمارستان پیشش 

تا 40 روز مامانم اوردش خونمون بھترین غذاھام براش درست میکرد باورت میشہ از خانوادش ھیچکدوم نیومدن حتی مامانش 

بعدم کلی فحش ج ن دہ  ""ھ ر ز ہ"" بہ مامانم داد کہ تو برام چیکار کردی

بعضی از عروس ھا واقعا بی شعور ھستن لیاقت خوبی ندارن

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
شما رفتید شرایطش رو دیدید که به مادرشوهرش تهمت می زنید؟؟؟؟ اتفاقا خدا به داد مادرشوهر شما برسه

نه تو رفتی تو دلش خبردار شدی دروغ میگه! 

فعلا شما به یه نفر تهمت زدی 

من چه تهمتی به مادرشوهرش زدم جان من بگو دقیقا کدوم جمله‌م بود 😂 کجا تهمت زدم خودم یادم نیست 

مادرشوهر من اگر یکی مثل تو باشه خدا هم دیگه نمیتونه به دادش برسه چون شرش رو کم میکنم جوری که نفهمه راه خونه من کجا بود 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

هرکسی نه استارتری که نظر خواسته میتونی بهش نظرتو بگی چه زوری توهم زدی عزیزم😂🤣این تویی ک دنبال سردر ...

اگر اینجوریه چرا بقیه رو ریپلای می کنید؟ شما منم ریپلای کردی

خودتون هر حرفی بزنید ایرادی نداره ولی بقیه نباید جواب تون رو بدن