2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 111 پست
منم دوقلو باردار بودم ماه اخر شکمم پاره شده بود ولی خودم کارهام رو کم و زیاد انجام میدادم به کسی هم ...

نه گلم منم منظورم دست ب سینه بودن نیس ،ولی میتونه حالمو بپرسه ، ی غذای بودار درس میکنه بمنم بده ، ن درو قفل کنه و بی دلیل قهر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تهمتی دقیقا بگو؟ چون میگم وظیفه مادرشوهرش نیست؟من امروز تصمیم می گیرم بچه دار بشم تو این مسیر سخت ...

نه اینکه گفتی زیاده روی می‌کنه انگار طرف الکی داستان ساخته 

در ضمن اصلا عروس نگفته مادرشوهرم بی رحمه کاربرا گفتند 

اگه انتظاری هم از سمت عروس بوده برای اینه که نزدیک خونه مادرشوهر ساکنه 

ولی در کل مادرشوهر هم وظیفه ای نداشته باشه اون خانم به دستور پزشک کاری نمیتونه بکنه شوهرش باید آشپزی کنه در واقع مادرشوهر اگه کاری می‌کنه برای پسر خودش هم هست 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

نه گلم منم منظورم دست ب سینه بودن نیس ،ولی میتونه حالمو بپرسه ، ی غذای بودار درس میکنه بمنم بده ، ن ...

بله درسته ولی نکرد هم نمیشه کفت چرا . اینا لطف هست زوری نمیشه از کسی خواست که انجام بده 

فکر کنم کل خانما تو توهم هستند فقط تو خوبیچون اطرافیان ما هم اکثرا اینطور بودند و حق میدم چون با یه ...

یعنی هر کسی باردار باشه کار انجام نمیده؟ بله دقیقا من و اطرافیانم توهم زدیم چون کارهای خودمون رو انجام میدیم 

یعنی هر کسی باردار باشه کار انجام نمیده؟ بله دقیقا من و اطرافیانم توهم زدیم چون کارهای خودمون رو انج ...

خب انجام بدید ولی دلیل نمیشه همه فشار اضافه به خودشون بیارن

و قضاوت نکن وقتی معنی استراحت مطلق رو نمی‌دونی 

اصلا زن حامله حالت کسالت و تنبلی داره حتی در شرایط عادی از یه تایمی به بعد ورم هم می‌کنه دیگه نمیتونه زیاد سرپا باشه 

حالا اگه خواسته خودش رو هم لوس کنه به ما چه اون بیچاره چیزی به مادرشوهر نگفته دختر خودش از رفتار مادر تعجب کرده 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست