2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 111 پست
[QUTE=383046373]چرا اینجوری میگید چرا نمیگید مادرش بی رحمه؟ چون مادرشوهره [/QUOTE]میگه خونش پیش اونا ...

همونی که شما می زنید

حالا خونه اش کنارش هست که نباید کلفتی بکنه! هر چیزی در حد معقول خوبه حتی محبت کردن 

جآریم دو ماهه حاملس میگه غذا نمیتونم درست کنم رفتیم مهمونی هرچی آوردن عدا در آورد مگر اینجوریم میشه ...

درک نمیکنم

من فقط این دو مورد رو نمیخوردم مشکلی نبود

یه بار آزمایش ادرار دادم گذاشتم یخچالم آزمایشگاه چشمم خورد 

انقدرررر عوق زدم

یه بارم جلوم یکی جلوم عوق زد

انقدر عوق زدم

شاید واقعا حالش بهم میخوره

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی نه استارتری که نظر خواسته میتونی بهش نظرتو بگی چه زوری توهم زدی عزیزم😂🤣این تویی ک دنبال سردر ...

برو پی کارت بابا

وقتی امکان ریپلای هست پس جای تبادله

ارزش نداری

وقتمو نگیر

واقعا بعضیا نه ادب دارن نه ارزش جواب دادن

ریپ بزنی نمیخونم😊

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم الان روز دوممه بروفن خوردم کارامو کردمفقط شوهرم داره ظرف میشورهباید جارو و طی هم بکشیم گفت برو ی ...

عزیزم خسته نباشید. مراقب خودت باش.  پریودی خیلی بده . منم واقعا بی جون میشم انگار با یه سرنگ تمام جون بدنمو کشیدن.  دست خودم نیست واقعا توان ندارم ‌ . الان زنجبیل و نبات دم کردم .حداقل دل دردم کمتر بشه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من از اول بارداری تا پایان چهارماهگی داشتم خیلی شدید در حدی که خون بالا می اوردم و دکترم منو ارجاع د ...

بعضیا مسائل رو پیچیده میکنن ی جا نوشته بود توقع رنج است هرچی توقع کمتر باشه آرامشت بیشتره حالا برفرض ک مادر شوهر ی کاسه غذا ببره چی میشه مگه 

همونی که شما می زنیدحالا خونه اش کنارش هست که نباید کلفتی بکنه! هر چیزی در حد معقول خوبه حتی محبت کر ...

✅️✅️✅️

ی مشت متوقع هستن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عقده ای شده کسی به دادش نرسیده تو بارداریچشم نداره کسیو ببینه که بهش توجه میشه

حالا اصلا بر فرض طرف دروغ میگه

زن حامله وظیفه کار خونه نداره به نظرم حتی اگه کاملا سرحال باشه 

تو تاپیک خواهر شوهر تا ثابت نکنند عروس دروغ گفته بیخیال نمیشن خب چرا شر می‌ندازی 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

اره چون از بقیه توقع ندارم بد جنس هستم. شما خوبی بی تربیت

کافر همه را به کیش خود پندارد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مامان من برا بارداری زن داداشم شدہ بود نوکر زن داداشماز اخرم کلی حرف بار مامانم کرد کہ کم کردیجوری ب ...

دقیقا مادر منم برای جفت توله هاش صدشو گذاشت همیشه کنارش بود عین یه خدمتکار تمام وقت موقع زاییدن رقت بیمارستان کنارش بود درصورتی ک مادرخودش فقط یساعت اومد بیمارستان ورفت

بعداوردش خونمون تا۴۰روز نگهش داشت این ففط برای زایمان واینا بودا بارها حتی سرمام خورد رفت بهش رسید اون چیکارکرد؟همیشه پرو ودریده بازی دراورد 

کار نکرده خونواده خودشو هی میگفت همینقد نمک نشناس ب بعضی عروسا اصلا خوبی نیومده 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

عزیزم این شانس نیستاستثمار یه زن از کار افتاده ست!!

خودش هم دوست داره

مادرشوهر من اصلا از این روها به ما نمیداد

من ۸ سال طبقه ی بالا بودم

مریض بودم مشکل خودم بود

ماه آخر بودم دیگه به زور نگه ش داشته بودم تا برسم ۳۸ هفته

آمپول زده بودم

تو رختخواب 

کمرمم گرفته بود شدید

سه نفر آدم گشنه مونده بودیم

شوهرمم هیییچی بلد نیست

کالباس آورد با گوجه خورد کردیم نهار خوردیم

به مامانم گفتم فوری با اسنپ اومد چند روز پیش م موند

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

دکمتو بزن بابا

@niniyar‍