2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 111 پست
من دوبار حامله بودماولی از مرغ حالم میخورددومی گوشت چرخ کردهاز اول تا آخر بارداری مم حالم بهم میخورد

جآریم دو ماهه حاملس میگه غذا نمیتونم درست کنم  رفتیم مهمونی هرچی آوردن عدا در آورد مگر اینجوریم میشه ؟؟؟

ویار از چ ماهی شروع میشه

من از اول بارداری تا پایان چهارماهگی داشتم خیلی شدید در حدی که خون بالا می اوردم و دکترم منو ارجاع داد به متخصص عروق اما این توقعاتی که اینجا دارن از مادر خودمم نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظری ندارم

ولی دختر خاله ی من باردار بود استراحت مطلق بود مادرشوهرش بزور خودشو همسرشو برد خونش تقریبا 4 ماه اونجا زندگی کرد 

یه ماه بعد زایمانم اونجا بود بعد رفت خونه ی خودش 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
یعنی چی موندن یا نموندن بچه ات فرقی نداشت؟ اره زن داداش استارتر می خواد تخم دو زرده بذارهاگر واقعا ا ...

خدا آدمایی مثل تورو مقابل آدم نذاره 😒

بدجنس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من پریود هم که میشم نمیتونم آشپزی کنم سختمه اصلا رمق ندارم پای گاز بمونم . از بیرون می گیریم. بارد ...

منم الان روز دوممه بروفن خوردم کارامو کردم

فقط شوهرم داره ظرف میشوره

باید جارو و طی هم بکشیم گفت برو یه دستی بیار تو اتاق  خودم جارو و طی میکشم

نهارم آبگوشت درست کردم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

چرا اینجوری میگید چرا نمیگید مادرش بی رحمه؟ چون مادرشوهره

حالا شما چرا تو این تاپیک کاسه داغ تر از آش شدی

هم تهمت زدی و گناهشو شستی که چون خودت تو حاملگی سرپا بودی این آدم تو شرایط حساس و استراحت مطلق باید پاشه کار کنه وگرنه دروغ گفته هم الان اینطور گارد گرفتی 

خب مادرشوهر همسایشه اگر مادر خودش همسایه بود از اون انتظار می‌رفت 

چرا از صد تا مادرشوهر بدتری تو خدا به داد عروس آیندت برسه اگه پسر داری

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

منم باردارم ۳ ماه اول واقعا دوران سختیه و استراحت مطلقم شدم خیلی دلم میخواست یکی نزدیکم بود کمک میداد یا گرسنمه یا از بیرون میگیرم یا شوهرم میزاره ی چیزی ولی خیلی با غذا درگیری داریم 😄چون تا بیام ی چیز ساده بزارمم پدرم در میاد 

کمک تو این دوران فک کنم خیلی ثواب داره خودم بعدا ببینم کسی اطرافم بارداره در حد توانم خدایی کمک میدم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مامان من برا بارداری زن داداشم شدہ بود نوکر زن داداشم

از اخرم کلی حرف بار مامانم کرد کہ کم کردی

جوری بود کہ من از صبح میرفتم خونشو براش تمیز میکردم اشپزی میکردم بعد تموم شدن کارا میومدم خونمون

از اخرم کلی فحش بھم داد کہ تو اصلا کاری برام نکردی

تا اخر عمرم حلالش نمیکنم کلی ام تھمت بھم زد

ھمون مادر خودش براش غذا بفرستہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
برو پی کارت دیگه عزیزممن جواب استارتر رو دادم توام نظرتو بگو بهش برو بسلامت

تو برو پی کارت

اینجا تبادل نظره و میشه نطر داد به هر کسی

نمیتونی تحمل کنی مشکل خودته

یاد گرفتین زوربگین ب همه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره گاهی بهشون میدیم مامانم خسیسه و زودرنجه، چون داداشم دیروز سرش داد زده امروز حاضر نشد حالشم بپرسه، کلا مامانم زودرنجی. داداشم بدخلقی میکنه گاهی وقتا مامانم میگه نباید کمک مالیش کنید تا ناراحتش میکنه کلا علیهش میشه. 

شاید هماتوم داره و استراحت مطلقه😐😐

بخدا منم هماتوم داشتم دو وعده مادرشوهرم غذا آورد سومین بار پسراش نذاشتن گفته بودن مگه چشه خودش غذا درست کنه زنگ زد گفت الویه میخوری بیارم منم نذاشتم بیاره گفتم شام پختم دیگه همون شد 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

تو برو پی کارتاینجا تبادل نظره و میشه نطر داد به هر کسینمیتونی تحمل کنی مشکل خودتهیاد گرفتین زوربگین ...

هرکسی نه 

استارتری که نظر خواسته میتونی بهش نظرتو بگی 

چه زوری توهم زدی عزیزم😂🤣

این تویی ک دنبال سردردی 

حالا شما چرا تو این تاپیک کاسه داغ تر از آش شدیهم تهمت زدی و گناهشو شستی که چون خودت تو حاملگی سرپا ...

عقده ای شده 

کسی به دادش نرسیده تو بارداری

چشم نداره کسیو ببینه که بهش توجه میشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"