2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 111 پست

ولی برای ثوابش اگه گاهی غذا بدی قطعا هم صمیمیت بیشتر میشه هم ارامش عروستون تو بارداری و هم خاطره خوش تو بارداریش میشه و قطعا محبت هاتون جبران میکنه

چون یه زن هیچ وقت دوران بارداریش و یادش نمیره که چه کسایی بهت رسیدن و چه کسایی هواشو نداشتن یا موقع نیاز کمکش نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش هم میتونه غذا درست کنه چرا همش از مادر شوهر انتظار میره... 

همونطور که مادرای شاغل از شب قبل غذا درست میکنن شوهرشون هم میتونن همچین کاری بکنن. 

البته اگه شوهر درحال حاضر پیش همسرش باشه. 

چرا اینجوری میگید چرا نمیگید مادرش بی رحمه؟ چون مادرشوهره

والا 

بعضی عروسا متوقع از مادرشوهر

مادر خودشون هیچ

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من پریود هم که میشم نمیتونم آشپزی کنم  سختمه  اصلا رمق ندارم پای گاز بمونم . از بیرون می گیریم. 

باردار هم که بودم یا خونه ی مامانم بودم یا از بیرون می گرفتم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

غذا رو اوکیولی خونه رو بهتره هفته ای یه بار یه کمکی بگیره

درسته

اما خیلی ها توان مالیش رو ندارن

خیلی ها نمیتونن به کسی اعتماد کنن

من برای صوابش میگم وگرنه کسی نوکر کسی نیست

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بارداری سخت و کسی که هماتوم داره فرق میکنهشاید شما برات موندن یا نموندن بچت فرقی نداشت اما برا زنداد ...

یعنی چی موندن یا نموندن بچه ات فرقی نداشت؟ اره زن داداش استارتر می خواد تخم دو زرده بذاره

اگر واقعا اینقد حالش بده مادرش بیاد ازش مراقبت کنه 

بارداری سخت و کسی که هماتوم داره فرق میکنهشاید شما برات موندن یا نموندن بچت فرقی نداشت اما برا زنداد ...

منم هماتوم بزرگ داشتم دکتر استراحت داد ولی گفت کارهای روزمره و سنگین مثل جارو برقی کشیدن را انجام نده بقیه کارها را میتونی انجام بدی ولی خسته نشو

بامادرت موافقم احتمالازن داداشت الکی میگه اتفاقادکتردربیشترمواردمیگه زن بارداربایدفعالیت داشته باشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUTE=383046373]چرا اینجوری میگید چرا نمیگید مادرش بی رحمه؟ چون مادرشوهره [/QUOTE]میگه خونش پیش اونا ...

دیگه بدتر

هم خونه دادن هم خدمات بدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".