2777
2789
عنوان

شوهرم بدش میاد با خانواده ام ارتباط دارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 36 پست
چن وقته ازدواج کردی؟من بعد ۱۷سال درک کردم همسرمو ک چی میگفتو من درک نمیکردم البته الان همسرم با خانو ...

۵ سال  و خورده ای البته بینش یکسال جدا بودیم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

اصلا هر چی هم باشن ازشون نگذر کاش خط قرمز مشخص میکردی میگفتی خانوادم خط قرمز من هستن

کلا احترام بزرگ‌تر سرش نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نباید بفهمه چرا بفهمه . مثلا میگه کی با مامانت حرف زدی بگو از صبح کلی کار داشتم وقت نشد کلا بیخیا ...

اخه بعدش به هر طریقی بفهمه دیگه داستان میشه کردم این کارو یه اتفاقی افتاده فهمیده دیگه مگه ول میکنه پارانوئیدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

من سر یه موضوعی با داداشم قهر کردم همه خانوادم تنهام گذاشتن 

تنها کسی که مثل کوه پشتم بود همسرم بود

تو ظاهر به شوهرت بگو می‌دونم قبول دارم حرفت رو 

ولی نمیشه قطع کامل کنم 

چند تا حدیث درباره صله رحم از تو نت در بیار بگو‌مجبورم 

نزار لج کنه

خب نباید بفهمه چرا بفهمه . مثلا میگه کی با مامانت حرف زدی بگو از صبح کلی کار داشتم وقت نشد کلا بیخیا ...

اینجوری پنهونی ب چ درد میخوره اون‌فکز میکنه فلانی براش خانوادش مهم‌نیست چرا خودشون اسم‌خانوادشون‌میاد زمین زمان ب اتیش میکشن 

افتقا بنظرم‌باید انقدر اسی بیشتر بره سمت خانوادش شوهرش بفهمه چقدر الویت دارن‌خانوادش براش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
حالا اگه یه خانوم با خانواده همسر مشکل داشت همه میگفتن قطع ارتباط با مادر شوهر، خواهر شوهر😄😄😄

خب مگه خانواده ی همسر خانواده ی خود آدم میشه ؟ این واقعیته در ضمن اگر خانواده ی همسر آدم باشه واقعا نباید جدا شد 

خب مگه خانواده ی همسر خانواده ی خود آدم میشه ؟ این واقعیته در ضمن اگر خانواده ی همسر آدم باشه واقعا ...

نه، منظورم این بود که گاهی خانوما واقعاً از مرد انتظار دارن با خانوادش قطع رابطه کنه چون اینا خوششون نمیاد.  حالا این سری که برعکس شده همه میگن غلط کرده، خانوادته. خب برا اون آقا هم خواهر و مادرش خانوادشه. چطور انتظار دارن قطع ارتباط کنه. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خانواده ی مرد فرق میکنه 😁😁😁

میخام بگم وقتی این حق رو برا خودمون قائل هستیم که خانوادمون رو حذف نکنیم، همین حق رو برا شوهرامون هم باید قائل باشیم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»