2777
2789

خودش باهاشون مشکل داره منم از صدقه سر آقا خیلی میونم باهاشون خوب نیست اما تمام تلاشمو میکنم قطع نشه چشم دیدن همینم نداره مستقیم نمیکه ها اما ریز ریز تو حرفاش و کاراش معلومه چقدر دلش می‌خواد کلا خانوادمو ببوسم بذارم کنار

خیلی رو اعصابه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آدم حساب نکنش با سیاست و با پنبه سر ببر آروم و شیک

چطوری یعنی؟خیلی زود عصبی میشم اصلا سیاست ندارم🙁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

مشکلش با خانوادت چیه؟

مفصله از اول ازدواج بیشترش هم تقصیر خودشه البته بابامم خیلی ازش بدش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

یه زمانی شوهرمنم همین بود بعدنا دیدم حق داره خانواده ی من اندازه ی یه ارزن ارزش ندارن

متاسفم

اما خانواده من اینجوری نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

وقتی ریز ریز حرف میزنه حرف و عوض کن وقتی میری خونشون نگو مثلا بگو میرم بازار بعدش هم نگو کلا پیشش از ...

بدتر بفهمه میگه چه خبر بوده که نگفتی

سعی میکنم خیلی حرف نزنم خودش گاهی میپرسه فلانی چی گفت اونیکی چیکار کرد ،کی با مادرت حرف زدی و …

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

متاسفماما خانواده من اینجوری نیستن

چن وقته ازدواج کردی؟من بعد ۱۷سال درک کردم همسرمو ک چی میگفتو من درک نمیکردم البته الان همسرم با خانوادم مشکلی نداره ولی خودم ذره ای دوس ندارم حتی ببینمشون

بدتر بفهمه میگه چه خبر بوده که نگفتیسعی میکنم خیلی حرف نزنم خودش گاهی میپرسه فلانی چی گفت اونیکی چیک ...

خب نباید بفهمه چرا بفهمه . مثلا میگه کی با مامانت حرف زدی بگو از صبح کلی کار داشتم وقت نشد کلا بیخیال جوابشو بده