2777
2789
عنوان

نی‌نی‌سایت جای عجیبی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 82 پست
عزیزم...درکت می‌کنم کامل.منم نمی‌ذاشت سر کار برم و می‌گفت: مگه گشنه موندی؟! :)))به‌خدا زندگی‌مون و ر ...

منم هنوز هنوزه متاسفانه نه میتونم مث بقیه بخندم نه دلبستگی خاصی به جهان و زندگی دارم نه امید خانواده واقعا هم‌میتونه بسازتت هم نابودت کنه

عزیزم💔💔چقد بد که مجبور بودی توی این شرایط زندگی کنی سعی کن فراموش کنی و رد بشی تا وقتی مرور کنی و ...

احتمالا این چند روز پی‌ام‌اس که رد بشه حالم بهتر بشه.

ممنونم ازت عزیزم.

یعنی شما هم اکثر اوقات خونه هستی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنوز هنوزه متاسفانه نه میتونم مث بقیه بخندم نه دلبستگی خاصی به جهان و زندگی دارم نه امید خانواده ...

آره واقعا.

بعد بدیش اینه که بابای من فکر می‌کرد سر محبت و دلسوزی داره این کارا رو می‌کنه و کاراش درسته!

خیلی چیزای دیگه هم هست که مجالش نیست که بگم.

واقعا کاش از ناخودآگاهمون هم پاک می‌شد.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
احتمالا این چند روز پی‌ام‌اس که رد بشه حالم بهتر بشه.ممنونم ازت عزیزم.یعنی شما هم اکثر اوقات خونه هس ...

انشاءالله که زودتر بهتر میشید طبیعیه تو این دوران

بله منم ۹۹ درصد خونم

انشاءالله که زودتر بهتر میشید طبیعیه تو این دورانبله منم ۹۹ درصد خونم

🫂🍀

انشاءالله که زودتر بهتر میشید طبیعیه تو این دورانبله منم ۹۹ درصد خونم

شما هم مجردی و هنوز با پدرومادر زندگی می‌کنی؟

شما خوب شدی؟من واقعا دیگه خسته شدم. خیلی سال گذشته. با خودم می‌گم چه سگ‌جونم که هنوز زنده‌م.

استرس بدتر می‌کنه .من رفتم کولونوسکوپی وآندوسکوپی

بعد دارم هم مصرف میکردم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.