2777
2789
عنوان

نی‌نی‌سایت جای عجیبی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 82 پست
ولی من دوست ندارم بچه هام اینجوری بشن متاسفانه ی شوهر بددهن بددل دارم من چیکار میتونم بکنم بنظرت بچه ...

میدونید منم از سمت پدر ضربه خوردم و دقیقا این خصلتارو داشت ک شما میگی بنظرم به ذات بچه هم بستگی داره ولی شما در هر حال به بچه هاتون بگید که دوسشون دارید و پشتشون هستید و اینکه فرق نزارید هیچوقت نگید این چون بزرگ تره مقصره و فلان اینا هیچوقت فراموش نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم...درستهاما مثلا پدر من تحصیل‌کرده بود 💔 ولی بابت استرس و وسواس‌فکریش نذاشت هیچ‌جا برم و کل ذو ...

باز این از شکاک و بد دل بودن و خونرو محل شکنجه و محرومیت کنه بهتره ولی خب هر کدومش یسری آسیب بجا میزاره 

اگه آفتاب نمیگیری (با نور مستقیم)، حتما ماهی یه قرص ویتامین دی پنجاه‌هزار بخور. در حال روحیت مؤثره.و ...

درست می‌گید.

ویتامین د۳ می‌خورم. فکر کنم مشکل من عمیق‌تر از این حرفاست.

شاید عجیب باشه اگه بگم مشکلات جدی من از زمانی شروع شد که من دچار اسهال شدم و این اسهال ادامه پیدا کرد و درمان نشد! می‌دونی چند سال؟ دقیقا از سال ۸۷ تا الآن... این مسئله کلللی مشکلات جسمی و روحی و فیزیکی برای من ایجاد کرده. علتشم نفهمیدن هرقدر دکتر رفتم و درنتیجه دارویی هم روش جواب نداد. واقعا خسته شدم. قبلا یادمه چقدر زرنگ و فعال بودم، اما این سال‌ها خسته و منفعلم، انگیزه ندارم، انرژی صفر و گاهی زیر صفر! بدنم اکثر اوقات کرخته و حالت خواب‌رفته داره و می‌دونم تمام این مشکلات از همون اسهال لعنتی استارت خورده و اگه اون حل می‌شد... هزار تا هم راه رفتم و امید داشتم که خوب بشه، اما نشد! اصلا عجیبه. ۱۷ - ۱۸ ساله یه گوارش و دفع عادی نداشتم من.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
نترس عزیزم. خوب خوب میشی. همین ترسه که داره بدتر اذیتت میکنه.

ان شاء الله.خدا از دهنت بشنوه 

چون روز های خیلی بدی گذروندم الهی که دیگه پیش نیاد

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
درست می‌گید.ویتامین د۳ می‌خورم. فکر کنم مشکل من عمیق‌تر از این حرفاست.شاید عجیب باشه اگه بگم مشکلات ...

وایی منم همین بودم و تجربه کردم 

سندروم روده ی تحریک پذیر 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
باز این از شکاک و بد دل بودن و خونرو محل شکنجه و محرومیت کنه بهتره ولی خب هر کدومش یسری آسیب بجا میز ...

نمی‌دونم اما اینم زندگی من‌و سوزوند.

من بچه که بودم فکر می‌کردم قراره دانشمند بشم 😅 آخه همیشه شاگرد اول مدرسه بودم و توی تمام درس‌ها عالی بودم! ریاضیات، خط و نقاشی، شعر و ادبیات و... اما تهش هیچی نشدم! واقعا تراژیکه. الآن پشیمون هم باشن فایده نداره وقتی سال‌ها انقدر بهت استرس الکی دادن و محرومت کردن و تو الآن از خودت و چیزی که هستی شرمنده‌ای...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
وایی منم همین بودم و تجربه کردم سندروم روده ی تحریک پذیر

شما خوب شدی؟

من واقعا دیگه خسته شدم. خیلی سال گذشته. با خودم می‌گم چه سگ‌جونم که هنوز زنده‌م.

نمی‌دونم اما اینم زندگی من‌و سوزوند.من بچه که بودم فکر می‌کردم قراره دانشمند بشم 😅 آخه همیشه شاگرد ...

هعی خواهر شرایطت شبیه منه منم بابام نزاشت برم دانشگاه نزاشت سرکاربرم نمیزاره حتی یه کلاسی باشگاهی سفری هیچی بصورت زندانی کامل زندگی میکنم نمیدونم واقعا بعضی خونواده ها چشونه

اینجا همه از هم میترسن

چند روز پیش یک خانمی خیلی مشکل داشت بهش گفتم درخواست دوستیم رو بپذیر بهت کمک کنم گفت ناراحت نشیا معلوم نیست خانمی یا آقا؟؟😳😳

خب چه جوری میخوای معاشرت کنی دوست عزیز؟

گروه تلگرامی یا حضوری یا تلفنی؟

باز این از شکاک و بد دل بودن و خونرو محل شکنجه و محرومیت کنه بهتره ولی خب هر کدومش یسری آسیب بجا میز ...

ببین بابای من مثلا تحصیل‌کرده بود، خارج‌رفته بود، اما حتی بدش می‌اومد ما توی آینه خودمون رو نگاه کنیم! 😐 خدا شاهده ۲۷ - ۲۸ سالم بود، اهل آرایش و اینا هم نبودم کلا، ولی آیا توی آینه هم خودم‌و نبینم؟! به مامانم گفته‌بود به دخترا بگو خودشون رو توی آینه زیاد نگاه نکنن، من خوشم نمیاد! 😐 الآن با خودم می‌گم چه اسکل بودیم! چرا یه بار بهش نگفتیم: خب خوشت نیاد! مگه همه‌چی برای خوشامد شماست؟!

واقعا ما را به سخت‌جانی خود این گمان مبود...

حتی یه مرطوب‌کننده، ضدآفتاب بی‌رنگ، وازلین برای رفع خشکی لب! با تمام اینا مشکل داشت!! کسی که دو بار اروپا رفته‌بود!!

حتی می‌رفتیم آرایشگاه موهامون رو کوتاه کنیم، وقتی برمی‌گشتیم باهامون حرف نمی‌زد! چرا؟ چون معتقد بود آرایشگاه جای زن‌های خرابه! 😐

البته خواهر دهه‌هشتادی بعدها دمار از روزگارش درآورد و الآن احتمالا تازه می‌فهمه چقد در حق ماه بد کرد و ترس و اضطرابای الکی به جونمون انداخت و مریضمون کرد!

فکر کن حتی دوره‌ی کارآموزیم رو که یه واحد درسی اجباری بود نذاشت برم! چون می‌گفت نمیخوام جایی بری که مرد رفت‌وآمد می‌کنه! 💔

هعی خواهر شرایطت شبیه منه منم بابام نزاشت برم دانشگاه نزاشت سرکاربرم نمیزاره حتی یه کلاسی باشگاهی سف ...

عزیزم...

درکت می‌کنم کامل.

منم نمی‌ذاشت سر کار برم و می‌گفت: مگه گشنه موندی؟! :)))

به‌خدا زندگی‌مون و روانمون و رؤیاهامون رو تباه کردن و بعد می‌گن اِ چرا حالت بده؟

ببین بابای من مثلا تحصیل‌کرده بود، خارج‌رفته بود، اما حتی بدش می‌اومد ما توی آینه خودمون رو نگاه کنی ...

عزیزم💔💔چقد بد که مجبور بودی توی این شرایط زندگی کنی سعی کن فراموش کنی و رد بشی تا وقتی مرور کنی و حرص بخوری یجورایی تا همیشه تو قید و بند اون زندگی و شرایط خواهی بود هیچوقت واسه شروع دیر نیست سعی کن از بقیه جوونیت استفاده درست کنی و جوری زندگی کن که حس خوبی به زندگی و خودت داشته باشی

اینجا همه از هم میترسنچند روز پیش یک خانمی خیلی مشکل داشت بهش گفتم درخواست دوستیم رو بپذیر بهت کمک ک ...

چه بدونم :)) همین که حس کنم تنها نیستم با شرایطی که دارم.

قبلا با دو سه نفر اینجا آشنا شدم و تلگرامی و بعضا تلفنی صحبت داشتیم.