2777
2789
عنوان

همه چی بهت میاد… جز عروس ما بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 69 پست
ولی اگه شوهرمم بفهمه تا اخر عنر نمیبخشتم مثل اشغال پرتم میکنه بیرون ..

اگه خودتو انقدر بی ارزش ببینی اون هم بی ارزش میبینتت. اشغال چیه عزیزم؟ اصلا حقی نداره همچین کاری بکنه! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شوهر من سر لباس گیر میده میگه باید لباسی گرون بپوشی لباسای سنگین میگه چرا آریش نمی کنی بی روحی ...

ای کاش مادرشوهر منم به این چیزا گیر میداد اینا فقط دارن منو‌ بخاطر کسی که هستم تحقیر میکنن تنها لذت من تو این سال ها ارایش لباسای گرونو لوازم گرون بود شوهرمم دستش به دهنش میرسه اونطوری نیست که نتونه شوهرم چیزی راجبش نمیگه مادرشوهرم از اول زندگی داشت منو بخاطر چیزایی که میپوشم تحقیر میکرد تو خانواده اونا همه چادرین واسه همین اگه یه رژ سادم بزنم به چششون میاد فکر میکنن من خرابمو از این چرتو پرتا

اخرسر چیشد جادو کرده بودنش؟چطوری فهمیدی؟

والا یسری برگه هم پیدا کرده بودم توی جیب شوهر قبلیم . واقعا نمیدونم چجوری و با چه دلی اینکار رو کرد... جالب اینجاست خیلی هم به خدا اعتقاد داشت و نماز میخوند 

اگه خودتو انقدر بی ارزش ببینی اون هم بی ارزش میبینتت. اشغال چیه عزیزم؟ اصلا حقی نداره همچین کاری بکن ...

از بس اینا منو تحقیر کردن دیگه جرعت نمیکنم برم جلوی اینه اعتماد به نفسمو کامل از دست دادم 

عزیزم بهش بگو خرج لباسای گرون رو بده من هم میپوشم

خانواده خودم خیلی پولدارن خودمم همینطور ماهیانه ۲۳۰ ملیون درامد دارم خانواده شوهرمم همه طلا فروشن همه پولدار از اینایی که تا آرنج النگو میندازن ولی من دوست ندارم اینجوری دوست دارم ساده باشم ولی هی دخالت می‌کنن

والا یسری برگه هم پیدا کرده بودم توی جیب شوهر قبلیم . واقعا نمیدونم چجوری و با چه دلی اینکار رو کرد. ...

تو ورقه چیا نوشته بود شوهر من کارش با دفتر مفتر ایناس از اینا همراهش زیاده کجاها معمولا میزارن این دعاهارو

ای کاش مادرشوهر منم به این چیزا گیر میداد اینا فقط دارن منو‌ بخاطر کسی که هستم تحقیر میکنن تنها لذت ...

وای میدونم میدونم . از اینجور ادما فقط باید فاصله گرفت !! تنها راه فاصله گرفتنه. وگرنه تا ابد تو رو با این حرف ها خورد میکنن. اگه توهم خودت اعتماد به نفس نداشته باشی خیلی راحت تر خرابت میکنن. باید جلوی بقیه یا حتی توی تنهایی هم جوابش رو بدی. دست بزار روی نقطه ضعفش البته از من به تو نصیحت، این مادرشوهرا معمولا خودشونو میزنن به غش و ضعف اگه جوابشونو بدی پس اون لحظه تعجب نکن و کم نیار. گولشونو نخور

خانواده خودم خیلی پولدارن خودمم همینطور ماهیانه ۲۳۰ ملیون درامد دارم خانواده شوهرمم همه طلا فروشن هم ...

خب گلم بهشون بگو به اونا ربطی نداره. یا به شوهرت بگو که جوابشونو بده

تو ورقه چیا نوشته بود شوهر من کارش با دفتر مفتر ایناس از اینا همراهش زیاده کجاها معمولا میزارن این د ...

اون لحظه که پیداشون کردم دقت نکردم داستان هم برای خیلی وقت پیشه ولی خب خوانا نبودن 😄

خب گلم بهشون بگو به اونا ربطی نداره. یا به شوهرت بگو که جوابشونو بده

منم همین گارو میخواستم بکنم ولی مردا همشون  سرو ته یکین اخرسر پشت مادرشون درمیان اصلا شریک زندگیشونو ادم حساب نمیکنن