2777
2789
عنوان

ملک تو ایران مرد

335 بازدید | 18 پست

بخصوص تهران خریدار دیگه نیست هیچکس دیگه واسه سرمایه گذاری ملک نمیخره فقط طلا ، از سال 94 تا الان دلار 34 برابر و طلا 134 برابر شده یعنی حتی کسی که دلار هم داشته ضرر کرده

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان میان اضافی حرف میزنن ولی مهم نیس بگم بهتره

خرید طلا خودش باعث تورم هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

حالا همین که ما سال ۹۹ ،۶۰ گرم طلا فروختیم و کلی هم گم کردیم یهو گرون شد😐

الان چون چند ساله پول ندارم بخرم همش داره قیمتا میره بالا😂😂😂حلالم کنید

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

من هم چنان منتظرم طلا هم آروم بگیره به خدا همین سه چهار سال قبل می گفتن ملک چنین و چنانه .پدر آدمه ، ...

آب نیست دو سه سال دیگه تهران نبود آب ، آلودگی هوا ، فرونشست دیگه به مروز زمان قابل سکونت نیست الان ما تهران منطقه 18 طبقه همکف هستیم آب نداریم فکر کن 10 سال دیگه با این روند خشکسالی دیگه آبی نیست

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

خب بالاخره طلا باید به یه چیزی تبدیل بشه دیگه خرید طلا بدون تبدیل کردنش چه سودی داره؟؟؟

طلا یک شی با ارزش جهانی هست نیاز نیست به چیزی تبدیل بشه بخصوص به ملک اونم با این شرایط نبود آب و آلودگی هوا