2777
2789
عنوان

همه چی بهت میاد… جز عروس ما بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به خاطر عشق به شوهرم موندم توی خانوادمونم طلاق از مرگ بدتره حتی اگرم بخوام میشم انگشت نمای فکو فا ...

حرف مردم همیشه هست. اگه بخوای اینجوری بمونی زندگیت واقعا خراب میشه عزیزم. نه خودت میتونی خوشی کنی نه هیچ چیز دیگه ای.

مثلا من خودمم طلاق گرفتم . قبل طلاق زندگیم جهنم بود ولی الان خیلی راحت و خانوم خودمم .

حرف مردم همیشه هست. اگه بخوای اینجوری بمونی زندگیت واقعا خراب میشه عزیزم. نه خودت میتونی خوشی کنی نه ...

وقتایی که مادر شوهرم نیست واقعا خوبه ولی این متسفانه مشکل اینه که همش خونه ما پلاسه بیستوچهارساعته اینجاست از اون مبلی که خودش دوست داره تکونم نمیخوره واقعا نمیدونم چیکار کنم الانم هم مادرشوهرم شوهرمو برداشته رفته تو خونه تنها موندم دارم اشک میریزم

شوهرم بخدا ادم بدی نیست هرچی هست زیر سر مادرشه اوایل اینطوری نبود که انگار برامون دعا جادو جنبل خوند ...

نگاه کن

برو سم بگیر از این سمایی که نه بو دارن نه رنگ بریز تو غذاش بمیره 

والا یه بار هزینه میکنی تا آخر عمر راحتی

شوهرم بخدا ادم بدی نیست هرچی هست زیر سر مادرشه اوایل اینطوری نبود که انگار برامون دعا جادو جنبل خوند ...

ای وای من ...درک میکنم واقعا هستن کسایی که حادو و جمبل میکنن. من خودمم شوهر قبلیم مودی بود. یه روز خوب یه روز بد. شک کرده بودم که شاید شوهرم رو جادو کرده باشن. 

نگاه کن برو سم بگیر از این سمایی که نه بو دارن نه رنگ بریز تو غذاش بمیره والا یه بار هزینه میکنی تا ...

ولی اگه شوهرمم بفهمه تا اخر عنر نمیبخشتم مثل اشغال پرتم میکنه بیرون ..

ولی اگه شوهرمم بفهمه تا اخر عنر نمیبخشتم مثل اشغال پرتم میکنه بیرون ..

وا شوهرت چقدر بی شخصیته 

ببخشیدا تو هم عقل نداری با این موندی 

شوهری که جلو مامانش زبونش کوتاه باشه 

جلوی تو دراز باید جدای شی ازش 

وا شوهرت چقدر بی شخصیته ببخشیدا تو هم عقل نداری با این موندی شوهری که جلو مامانش زبونش کوتاه باشه جل ...

مادر شوهر من سر لباس گیر میده میگه باید لباسی گرون بپوشی لباسای سنگین میگه چرا آریش نمی کنی بی روحی 

والا من ساده دوست دارم بزور مجوبر میکنن آدمو