شوهرم چندباربهم خیانت کرده شرایط جداشدن ندارم دوتا بچه ی کوچیک دارم ،بهم هیچ توجهی نمیکنه بخدا بیش ازحد درحقش خوبی کردم ولی نمیدونم دلیل اینکارش چیه ،الان سردشدم یه مدت یه مردیو میدیدم تصادفی فکرکنم کارش نزدیک جایی هست که من خرید م یه چندبارفقط درحد نگاه چندثانیه بود ،چند روز پیش بهم شماره داد دقیقا روزی که من فهمیدم دوباره شوهرم خیانتشو داره ادامه میده از حرصم گرفتم فهمیدم 20سال ازمن بزرگتره اولین سوالم ازش این بود که متاهلی که گفت اره همون لحظه گفتم شرمنده من نمیتونم تو چه فرقی باشوهرم داری اگه داری به همسرت خیانت میکنی شروع کرد به گفتن نه بخدا زنم من واسش مهم نیستم دوستم نداره خیلی سرده منم جوابشو ندادم و نمیدم هیچ وقت خیلی شرمندم پیش خدا برای اون نگاه ها خداشاهده همش حس انتقام بود لطفا بیاید بگید بهم که دیگه هیچ وقت اینکارو نکنم اصلا بهم فوش بدید😞💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خودتون متاهلید و به مرد متاهل میگید چه فرقی با شوهرم داری
؟شما چه فرقی با اون اقا داشتید
شگفتا
لطفا با خودت روراست باش و برای این هوس زود گذر بهانه نتراش.
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.