2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

126 بازدید | 15 پست

دوستان کمک قرص لاینسترول وچطوری باید بخورم شیرخودمو میدم شبام شیرخشک کمکی میدم الان۳روزه پریودشدم ۶روز قبل پری میخوردم روزاولشم خوردم الان ۲روزه نخوردم ۴۱ روزه زایمان کردم

نخورین ضرر داره😣😐

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

قرص رو باید خورد به محض اتمام بسته باید بسته ی بعدی روشروع کرد

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخورین ضرر داره😣😐

وا چرا نخوره قرص برای بعضی ها بهترین وسیله پیشگیری هست و به بدنشون میسازه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
وا چرا نخوره قرص برای بعضی ها بهترین وسیله پیشگیری هست و به بدنشون میسازه

عزیزم ..یکی از عامل های سرطان دهانه رحم هست و خیلی عوارض که شاید الان خودش رو نشون نده 

دوم اینکه رو کبد و کیسه صفرا خواهرشوهرم تاثیر گذاشته بعد از ۱۵ سال خودش نشون داده و دکترش گفته عوارض اونا هس ..در ضمن قرص های خوبی میخورده چون شوهرش داروخونه بودخ ه 

یا شوهرتون جلوگیری کنه یا ای یو دی بزارین ..☺

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

همچنین باعث افزایش چاقی و چربی شکم میشه چون هورمونی هستن☺

عزیزم ..یکی از عامل های سرطان دهانه رحم هست و خیلی عوارض که شاید الان خودش رو نشون نده  دوم ای ...

عزیزم پذیرش هر بدنی با بدن دیگه فرق داره

من خودم تصمیم دارم ای یو دی بزارم اما  میترسم

ای یو دی ام میگن خون ریزی ولکه بینی میاره

نه من جاری هام دارن هیچ مشکلی ندارن ۷ ساله 

باید خوب بزارن برات

عزیزم پذیرش هر بدنی با بدن دیگه فرق داره من خودم تصمیم دارم ای یو دی بزارم اما  میترسم

فک نکنم عوارض قرص به پذیرش بستگی داشته خود دانید ..من خواهر شوهرمم به همه میگفت بخورین من خیلی ساله میخورم هیچی نشده ‌..اما امسال صفراش در اوردن☺