بچه ها به نظرتون اگه دانش آموزی نسبت به معلمش حس خوبی داشته باشه،بخواد براش موضوعاتی که جالبه رو تعریف کنه و... برای معلمم همونطوره؟شده معلمی وابسته دانش آموزش بشه اصلا؟..
من دبیرستانیم سه ساله به یکی از معلمام خیلی وابسته شدم آخه خیلی وقتا که حالم خیلی بد بود و مشکلات داشتم باهم صحبت میکردن منم فکر میکردم براشون دانش آموز خاصی هستم به خاطر حرفایی که بهم میزدن ولی چند وقت پیش دیدم دقیقا حرفایی که به من میزدن به یه دانش آموز دیگه داشتن میزدن حس بدی گرفتم نمیدونم حالا واقعا اون همه که با اون معلم صحبت میکردم چه فکری راجع بهم میکردن واقعا میخواد بدونم احساس واقعی معلمم نسبت به من چطوریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دبیرستانیم سه ساله به یکی از معلمام خیلی وابسته شدم آخه خیلی وقتا که حالم خیلی بد بود و مشکلات دا ...
خب من ممکنه حرفی رو که به دخترم میزنم، به یکی از دانشجوهام هم بزنم. یا به دو تا از دانشجوهام یه چیز بگم. مثلا بگم چه دخترهای قوی و مؤدبی هستن. ولی این دلیل نمیشه که صادق نباشم و اون حرفها حرف دلم نباشه.
خب من ممکنه حرفی رو که به دخترم میزنم، به یکی از دانشجوهام هم بزنم. یا به دو تا از دانشجوهام یه چیز ...
من و معلمم باهم تلفنی صحبت میکنیم گاهی چند ساعت من دوست ندارم مزاحم باشم ولی بهشون وابسته شدم ازشون انرژی خاصی میگیرم و معلمم هم تاحالا کاری نکرده ازش زده بشم ولی خب چند وقت پیش که دیدم حرفایی که به من میزدو به یکی دیگه داره عیناً میگه یکم برام عجیب بود نمیدونم.
به نظرتون معلمم هم همونطوری که من ازش حس خوبی میگیرم نسبت به من حس خوبی داره یا به چشم یه مزاحم بهم نگاه میکنه؟
به نظرم شما براش مهمی و دوست داره، وگرنه اینهمه وقت نمیذاشت برات. چون وظیفهش نیست که تلفنی هم به در ...
بله احتمال زیاد همینطوره ممنون که جوابمو دادید
من جدیدا خیلی حساس شدم زیاد فکر میکنم به مسائل مختلف دلم میخواد این حساسیت و وابستگیه رو بذارم کنار و خوشحال تر زندگی کنم اگه شما راهکاری دارید لطفا کمکم کنید