2777
2789
عنوان

وابستگی معلم و دانش آموز

377 بازدید | 17 پست

بچه ها به نظرتون اگه دانش آموزی نسبت به معلمش حس خوبی داشته باشه،بخواد براش موضوعاتی که جالبه رو تعریف کنه و... برای معلمم همونطوره؟شده معلمی وابسته دانش آموزش بشه اصلا؟..

وابسته نمیدونم ولی من واقعا دوسشون دارم.

من دبیرستانیم سه ساله به یکی از معلمام خیلی وابسته شدم آخه خیلی وقتا که حالم خیلی بد بود و مشکلات داشتم باهم صحبت میکردن منم فکر میکردم براشون دانش آموز خاصی هستم به خاطر حرفایی که بهم میزدن ولی چند وقت پیش دیدم دقیقا حرفایی که به من میزدن به یه دانش آموز دیگه داشتن میزدن حس بدی گرفتم نمیدونم حالا واقعا اون همه که با اون معلم صحبت میکردم چه فکری راجع بهم میکردن واقعا میخواد بدونم احساس واقعی معلمم نسبت به من چطوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دبیرستانیم سه ساله به یکی از معلمام خیلی وابسته شدم آخه خیلی وقتا که حالم خیلی بد بود و مشکلات دا ...

خب من ممکنه حرفی رو که به دخترم میزنم، به یکی از دانشجوهام هم بزنم. یا به دو تا از دانشجوهام یه چیز بگم. مثلا بگم چه دخترهای قوی و مؤدبی هستن. ولی این دلیل نمیشه که صادق نباشم و اون حرف‌ها حرف دلم نباشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خب من ممکنه حرفی رو که به دخترم میزنم، به یکی از دانشجوهام هم بزنم. یا به دو تا از دانشجوهام یه چیز ...

من و معلمم باهم تلفنی صحبت میکنیم گاهی چند ساعت من دوست ندارم مزاحم باشم ولی بهشون وابسته شدم ازشون انرژی خاصی میگیرم و معلمم هم تاحالا کاری نکرده ازش زده بشم ولی خب چند وقت پیش که دیدم حرفایی که به من میزدو به یکی دیگه داره عیناً میگه یکم برام عجیب بود نمیدونم.

به نظرتون معلمم هم همونطوری که من ازش حس خوبی میگیرم نسبت به من حس خوبی داره یا به چشم یه مزاحم بهم نگاه میکنه؟

من و معلمم باهم تلفنی صحبت میکنیم گاهی چند ساعت من دوست ندارم مزاحم باشم ولی بهشون وابسته شدم ازشون ...

به نظرم شما براش مهمی و دوست داره، وگرنه اینهمه وقت نمیذاشت برات. چون وظیفه‌ش نیست که تلفنی هم به درددل‌هات گوش کنه.

من یه معلم اینجوری داشتم 

بعدا همون معلم رفته بود مسخرم کرد

حتی به دروغ پشت سرم گفت میخواست خودکشی کنه🥲

من که نبخشیدمش چون این حرفا به گوش مامانم رسید،خیلی اذیت شدم

وقتیم دانشگاه قبول شدم خیلی پشتم حرف زد

دلتنگ آواز قو🦢
من دبیرستانیم سه ساله به یکی از معلمام خیلی وابسته شدم آخه خیلی وقتا که حالم خیلی بد بود و مشکلات دا ...

حس مالکیت و غیرت پیدا کردی انگار شوهرت هست اما خبر بد! نیستش و حس ات اشتباه هست و بهتره جلوش رو بگیری... 

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

به نظرم شما براش مهمی و دوست داره، وگرنه اینهمه وقت نمیذاشت برات. چون وظیفه‌ش نیست که تلفنی هم به در ...

بله احتمال زیاد همینطوره ممنون که جوابمو دادید 

من جدیدا خیلی حساس شدم زیاد فکر میکنم به مسائل مختلف دلم میخواد این حساسیت و وابستگیه رو بذارم کنار و خوشحال تر زندگی کنم اگه شما راهکاری دارید لطفا کمکم کنید

بله احتمال زیاد همینطوره ممنون که جوابمو دادید من جدیدا خیلی حساس شدم زیاد فکر میکنم به مسائل مختلف ...

به خاطر سنته عزیزم و طبیعیه.

فقط میتونم بهت بگم اصلا سخت نگیر و زیاد فکر و خیال نکن. در هیچ موردی.

من یه معلم اینجوری داشتم بعدا همون معلم رفته بود مسخرم کردحتی به دروغ پشت سرم گفت میخواست خودکشی کنه ...

منم از این معلما داشتم پارسال

مشاور مدرسمون از همه بدتر ...کلی داستان داشتیم 

میخوام دیگه واقعا بیخیالشون بشم چون ذره ای اهمیت ندارن

منم از این معلما داشتم پارسالمشاور مدرسمون از همه بدتر ...کلی داستان داشتیم میخوام دیگه واقعا بیخیال ...

اره واقعا ارزششو نداره

الان سعی کن تمرکزت رو درس باشه

من که اون دورانو رد کردم،الان میبینم چقدر ساده و احساسی بودم

دلتنگ آواز قو🦢
حس مالکیت و غیرت پیدا کردی انگار شوهرت هست اما خبر بد! نیستش و حس ات اشتباه هست و بهتره جلوش رو بگیر ...

بابا طرف خانومه 

ولی آره یه سری مواقع خیلیی حساس میشم سر آدما سر حرفایی که بهم میزنن مثل اسکیزوفرنی ها رفتار میکنم

ولی راست میگی جلوشو میگیرم حتما

اره واقعا ارزششو ندارهالان سعی کن تمرکزت رو درس باشهمن که اون دورانو رد کردم،الان میبینم چقدر ساده و ...

ولی من خیلی وقتها یاد بچه‌هام هستم و واقعا دوسشون دارم. تک‌تک حرفهایی که زدن،بعدداز گذشت چندین سال هنوز یادمه و دلواپسشونم.