2777
2789
عنوان

تهرانیا شما انباری چیزی بلدین یک ماه وسایل خونه مو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 65 پست
آره بابا با دویست تومان کرج هم میتونی خونه رهن کنی الان فصل اجاره هست قیمت ها بیخودی بالاست یکم که ف ...

مرسی عزیزم از راهنماییت مثلا مرداد خوبه؟ 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراردادت تا برج ۴هست باهاش حرف بزن شرایطو بگو ان شاالله قبول میکنه

قبول نمیکنه هر روز میاد جلو در یا میره بنگاه اون زنگ میزنه 

خب میگم از پول پیشم کم کن دیگه درد چیه

یجا پیدا کردم 10 تومن با 5 تومن اجاره منتها خیالی نشده دو هفته دیگه خیالی کنه شاید این صاحب خونه خود ...

خب بگو از پیشم کم کن. چرا اینطوریه؟ با یه ماه تأخیر فقط؟ مستأجر من یک سال ذله‌م کرد من حتی روم نمیشد زنگ بزنم بگم چرا پولو نمیدی. همسرم هم میگفت نگو ولش کن، لابد نداره. بچهٔ کوچیک داره، زنگ بزنی سر بچه‌ش خالی میکنه.

اگه پیش نداده بودی و اجارهٔ عقب‌افتاده از پیشت بیشتر شده بود، باز یه چیزی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
منو همسرم هستیم تنها نیستم

شوهرت چکارست؟ چرااون تلاشی نمیکنه حداقل پیشتون رو بیشترکنین

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤