2777
2789
عنوان

تهرانیا شما انباری چیزی بلدین یک ماه وسایل خونه مو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 65 پست
خب بگو از پیشم کم کن. چرا اینطوریه؟ با یه ماه تأخیر فقط؟ مستأجر من یک سال ذله‌م کرد من حتی روم نمیشد ...

آره بخدا بهش میگم از پول پیش کم کن بزار اونجا تخلیه بشه میرم بخدا وسایلا هامو جمع کردم 

میگه من پول لازم دارم روی اجاره حساب کردم 

در حالی که پیش نماز مسجده چند تا خونه و مغازه داره بچه هاش خارجی 

آره بخدا بهش میگم از پول پیش کم کن بزار اونجا تخلیه بشه میرم بخدا وسایلا هامو جمع کردم میگه من پول ل ...

شوهرت کار نمیکنه 

از همون مسجد کمک بگیر 

اگه ضامن داشته باشی میتونی وام ودیعه مسکن بگیری فکر کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت کار نمیکنه از همون مسجد کمک بگیر اگه ضامن داشته باشی میتونی وام ودیعه مسکن بگیری فکر کنم

نه دیگه از قبل عیده که بیکاره 

همه جا رو گشتم ضامن میخواد 

اینم که کارش هنوز شروع نشده 

آره بخدا بهش میگم از پول پیش کم کن بزار اونجا تخلیه بشه میرم بخدا وسایلا هامو جمع کردم میگه من پول ل ...

پول‌لازم هم باشه، آدم وقتی نداره، نداره دیگه. آواره‌تون کنه وقتی مهلتتون هم تموم نشده؟ پول پیش هست، از اون کم کنه. بگو انصاف داشته باش آخه.

چقدر اعصابم داغون شد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه دیگه از قبل عیده که بیکاره همه جا رو گشتم ضامن میخواد اینم که کارش هنوز شروع نشده

بیکاره، تحمل کن. اوضاع بدی شده، اگه آذم خوبیه، بدون که بیشتر از تو داره داغون میشه.

اگه کلا آدم خوبیه، زیر پاشو خالی نکن. این روزهای سخت هم بهش روحیه بده هم امید.

خدا دستتون رو یگیره ایشالا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
پول‌لازم هم باشه، آدم وقتی نداره، نداره دیگه. آواره‌تون کنه وقتی مهلتتون هم تموم نشده؟ پول پیش هست، ...

بخدا انقدر گشنه گدا بازی در میاره در حالی که چند تا مستاجر دیگه ام داره مغازه داره پیش نمازم هست بلاخره از اونجام یه جیزی می رسه بهش 

ببین خونه مامانم درست رو به رو خونه منه اگه منو پیدا نتونه میره جلو در اون آبرو نزاشته برام 

پول‌لازم هم باشه، آدم وقتی نداره، نداره دیگه. آواره‌تون کنه وقتی مهلتتون هم تموم نشده؟ پول پیش هست، ...

بعد من گفتم بشین نرو 

طرف میاد میگه حلال و حروم چیه ؟؟

تو از حلال و حروم حرف میزنی نمیبینی ی آدم وسایلش داره میفته تو کوچه 

درسته شاید اون صابخونه هم با همین اجاره بگذرونه ولی اینم الان از اون گرفتار تره

بیکاره، تحمل کن. اوضاع بدی شده، اگه آذم خوبیه، بدون که بیشتر از تو داره داغون میشه.اگه کلا آدم خوبیه ...

متاسفانه آدم جالبی هم نیست 

بیکار . معتاد . بی مسئولیت. تازگیا هم که با یکی چت کرده خیانت 

چهار ساله ازدواج کردم هر سال وضعم همینه 

منتها چون یبار توی عقد جدا شدم گفتم اینبار نهایت تلاشم رو انجام بدم زندگیم درست بشه 

اینم میگه امسال بهم فرصت بده درست میکنم همه چی رو 

اکثرا خانواده انان شاالله خیر باشه براتون

ممنونم عزیزم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

کجای تهرانی

من شهرستانم میخوام مهاجرت کنم کرج اینجاها

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔