2777
2789
عنوان

تهرانیا شما انباری چیزی بلدین یک ماه وسایل خونه مو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا انشالا مشکلت حل شه اگه پول پیشت کمه بیا سمت کرج جنوب شهرش خوبه

ببخشید اونجا امنیت داره ؟ بعد با دویست تومن خونه کوچولو برا یه نفر پیدا میشه رهن کامل؟ 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

از صاحبخونت نترس بمون نمیتونه بیرون کنه ی سال باید بیاد بره باهات کنار میاد انشالا

این چه حرفیه؟

صاحب ملک که نمیخواد دزدی کنه حقشو میخواد

حلال و حروم چی میشه؟

مردم آزاری چی میشه؟

اسی امیدوارم مشکلت حل بشه

یکی از کاربرا پیشنهاد خوبی داد بیا سمت کرج مارلیک سراسیاب قیمتا پایینه

این چه حرفیه؟صاحب ملک که نمیخواد دزدی کنه حقشو میخوادحلال و حروم چی میشه؟مردم آزاری چی میشه؟اسی امید ...

نگفتم که حقشو نده گفتم باهم راه بیان 

بعدشم که گفت بیست تومان گفتم کلا جمع کن برو 

تا آخر بخون 

اره پیدا میشهسرت به کار خودت باشه خوبهاکثرا قشر ضعیف و معتادندیوارو ببین

معلم هستم میخوام مهاجرت کنم کرج چون تنهام پرسیدم از امنیتش 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

نگفتم که حقشو نده گفتم باهم راه بیان بعدشم که گفت بیست تومان گفتم کلا جمع کن برو تا آخر بخون

تا اخر خوندم اونی که شما گفتی جمع کن پستای بعدی بود 

همین که میگی بشین کارت نمیکنه باید یه سال بباد و بره یعنی حقشو یه سال نده

ببخشید اونجا امنیت داره ؟ بعد با دویست تومن خونه کوچولو برا یه نفر پیدا میشه رهن کامل؟

آره بابا با دویست تومان کرج هم میتونی خونه رهن کنی الان فصل اجاره هست قیمت ها بیخودی بالاست 

یکم که فصل بگذره خود صاحبخونه ها دنبال مستاجر میگردن 

این چه حرفیه؟صاحب ملک که نمیخواد دزدی کنه حقشو میخوادحلال و حروم چی میشه؟مردم آزاری چی میشه؟اسی امید ...

یجا پیدا کردم 10 تومن با 5 تومن اجاره منتها خیالی نشده دو هفته دیگه خیالی کنه شاید 

این صاحب خونه خودم صبر نمیکنه هی میگه تخلیه کن 

وگرنه قرار دادم تا برج 4 هست 

چون یک ماه اجاره رو ندادم میگه بلند شو 

تا اخر خوندم اونی که شما گفتی جمع کن پستای بعدی بود همین که میگی بشین کارت نمیکنه باید یه سال بباد و ...

نه منظورم این نبود نگران نباش نمیتونه حق صاحبخونشو نده 

بعدشم من همیشه طرب ضعیف تر وا میسم

یجا پیدا کردم 10 تومن با 5 تومن اجاره منتها خیالی نشده دو هفته دیگه خیالی کنه شاید این صاحب خونه خود ...

اهمیت نده قانونا حق نداره بلندت کنه بمون تو موعد خودت بلند شو جوابشم نده کلا

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️