2777
2789

باردارم و شاغل خیلی وقت ها مامانم زنگ میزنه ناهار درست کردم بیا بردار هرکاری از دستش بر بیاد انجام میده برام. امشب مامانم زنگ زده میگه شام چیزی خوردی؟ بهش گفتم نه. بهم گفت وزن بچه کمه باید شب یه چیز درست و حسابی بخوری. شوهرم از خواب پا شده میگه کی زنگت زده؟ میگم مامانم. میگه چی گفت؟ گفتم میگه یه چیز مقوی بخور. شوهرم نون نگرفته اصلا نون نداشتیم توی خونه بهش میگم نون نداریم که یه چیزی بخورم میگه صبح میرم میگیرم. بعدشم رفت بیرون یکم قدم بزنه میگه مامانای مردم وقتی دخترشون حامله میشه مثل پروانه دور بچه شون میچرخن اما مامان تو عین خیالش نیس

کلا موندم چی در جوابش بگم

نمیشه که مادرم هر روز و هرشب غذا برای من درست کنه مگه خودم خدایی نکرده مشکلی دارم که همش محتاج دیگران باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وظیفه مامانم نیست. اون منو حامله نکرده! بچه ام مآل مامانم نیست! تو باید بهترین غذاهارو و هر چیزی هوس میکنم بخری . آقایع پرتوقع بی ادب گستااااخ!

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بگو شما لطف کن  اول یه لقمه نون خشک تو این خونه بیار گشنه نمونم بعد از مامانم توقع داشته باشه بخاطر بچه ات رستوران شبانه روزی بزنه😏

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

عجب ،خب رفت بیرون میگفتی نونم بخره

بعدشم یا خودت یه چیزی درست می کردی یا سفارش می دادی برات بیارن، وقتی ماجرا رو اونجوری تعریف می کنی

یه آدم پرتوقع مثل شوهرت اونجوری جواب میده.

به شوهرت بگو مگه من چمه که مادرم بخواد برام پخت و پز کنه؟ بارها هم زحمت کشیده برام پخته، از این بیشترم ازش انتظاری نیست. قرار نیست جور بچه دار شدن ما رو مادر من یه تنه  بکشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️