2777
2789

فقط با این نمره ها باید بمونم برا سال دیگه ک من کششو ندارم توانشو ندارم وای خدایا منو بکش راجتم کن 

این همه بخونی و تهش هم دینی هم ادبیات ۱۵ بشی؟

تازه ممکنه کمتر هم بشم خدایا خدا منو لعنت کنه این همه نمره ۱۹ ۲۰ گرفتن چرا من نتونستم یکم از مغزم استفاده کنم خدایا😭😭😭😭

تیکر بارداری نیست!

به خودت امید داشته باش

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دینی حالا 19 اینا اوکیه ولی ادبیات من خیلی کم دیدم بگن 19 20 منم دینی احتمالا 18 و نیم 19 بشم ولی اد ...

والا هرجا دیدم همه هردورو میگن ۱۸ ب بالا چمیدونم ۱۹ ۲۰ 

حالا بینشونم هس اونایی ک میگن سخت بود خراب کردیم 

خراب کردم خیلی خراب کردم احمق عالمم بخدا

تیکر بارداری نیست!

بعدشم هنوزم دیر نشده بقیش رو 19 بگیری ترازت تا 8500 تا 9000 میشه عسلم نگران نباش

همین دوتارم رفتم برا ۲۰ با ۱۵ برگشتم 

بقیه ام مث همیناس چجوری ۱۹ بگیرم هیچ فرقی نداره 

تیکر بارداری نیست!

مگه نمره ها اومده؟

یازدهمی یا ۱۲؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
والا هرجا دیدم همه هردورو میگن ۱۸ ب بالا چمیدونم ۱۹ ۲۰ حالا بینشونم هس اونایی ک میگن سخت بود خراب کر ...

اره خوب من برا ادبیات نخوندم به این وضع افتادم برا دینی که خوندم نمرم خوب میشه خوب بخونی با نمونه سوال 18 19 رو میگیری نمونه سوال کار میکنی ؟