2777
2789

دوستان من پسرمو بردم دکتر 

وزنش کم بود دکتر گفت غذا کمکیش شروع کن 

گفت فرنی برنج بهش بده

چجوری فرنی برنج درست کنم؟

چجوری خودم ارد برنج توی خونه درست کنم؟؟؟؟

ارد برنج رو 

اول برنج نیم دونه ایرانی 

خیس کن 

بعد چند ساعت 

بریز ابکش 

بعد روی یه پارچه تمیز بریز تا فرداش مثلا خشک بشه 

بعد بریز اسیاب 

قشنگ اسیاب کن 

بذار شیشه 

توی یخچال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ارد برنج مرغوب عطاری داره.اول با شیر سرد دوقاشق ارد را حل کن که موقع پخت گلوله نشه بعد شیرا بجوشون از سلامتش مطمئن بشی نصف لیوان اون  ارد حل سده و یک قاشق شکررا اضافه کن مدام هم بزن تا سفت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد 

ارد برنج رو مثلا یع قاشق 

بریز توی شیر خودت 

یا اب 

یه ذره کوچولو نبات هم بزن سردیش نشه 

بعد بذار بجوشه 

اولین روز فقط اب لعاب رو میدی یه ق 

خیلی کم بپز 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

برنج ایرانی رو که خیس خورد رو میتونی با یه کمی آب داخل میکسر بریزی خوب له شه بعد از یک پارچه تمیز ردش کن شیرش در بیاد میتونی دوباره تفاله برنج رو میکس کنی که خوب شیرش غلیظ بشه بزاری رو چراغ جوش بخوره غلظت‌ش همون اندازه که دوست داری بشه بعد خاموش کنی