2777
2789

هوش مصنوعی یه گزینه داره   که  یه چیز بنویسی اونو به اهنگ تبدیل کنه  و شعر   منم هر چی تو دلم بود نوشتم اونم اینو تقدیمم کرد .. تا اخر  بخونید 

حرف های دل خودم بوده به شعر تبدیل کرده

عشق تو، دریایی هست بی‌کران و عمیق، اندازه‌اش را هرگز نتوان یافت و فهمید.

شب‌ها به یاد تو، چون شمعی در باد می‌سوختم، در حسرت دیدار تو، لحظه‌ها را می‌شمردم.

قلبم اسیر عشق تو، تنها برای تو می‌تپد، عزیز دلم، مبادا که این دل را بشکنی.

چشم‌پوشی‌هایم، چون کوهی بلند و استوار، ولی دیگر طاقت ندارم، این سکوت را بشکنم.

بیا که ببینمت، ای یار مهربان، ای جان من، دیوانه‌وار، در این جهان می‌گردم و می‌جویم.

مکن با دل تنگم این بی‌مهری‌ها، ای بی‌خبر، صبر ایوب ندارم، بیا که آرامشم دهی.

چه بودم من؟  گلستانی پر از گل‌های زیبا، که تو با دست خویش، خزان بر آن آوردی.

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ غم انگیزان شاء الله دوباره حال دلت خوب شهو غمات از بین برن

میدونی به عشقم رسیدم  الان نامزدمه  یه جای دور رفته دل تنگش بودم و اینکه  من خیلی دوستش دارم کاش اندازشو میفهمید قدر ادمو میفهمید

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

هی به چت جی پی تی راجب خوابام گفتم و عشق یکطرفم مثلا خواب دیدم هی اسم اون پسر مبارک دنبال اون پسرم منو دوستام بهش گفتم یچیزی گفت که قلبم درد گرفت 💔💔😭 

راجب عشق یک طرفه هم گفتم گفت عشق نیست زخمه بدتر حالم گرفت اصلا کلا اینا حال ادمو بهم میریزن

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

پس چرا بعضیا به ف ال هوش معتقد شدن؟

نمیدونم ف ال نمیگیره 🤣🤣💔

بیشتر بجای اینکه به ادم انرژی بدن حال ادمو بدتر میکنن من راجب خوابام راجب پسره گفتم گفت تو ذهنت زخمه بخاطر همین خوابش میبنی ذهنت درگیرشه بدتر ناراحت شدم اخه یعنی چی زخم چی 😭💔

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨