2777
2789

خواهرم لیسانس داره خودمون اطراف تهران بعد۳۵سالشه 

چهار تا بچه هستیم( تعداد خواهر برادرها )

پسره ۳۰ سالشه تحصیلاتش سوم راهنمایی روستا هستن 

بنظرتون میتونن با هم ازدواج کنن جور در میان 

میترسه دیگه مورد ازدواج پیش نیاد یا پسره خوب باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره هم ۵ سال کوچیکتره هم کم سواد هم اهل روستا 

خیلی با شما متفاوته نمیگم روستا بده ها اما خب سطحشون با شما یکیه؟ 

به نظرم مجرد موندن از خیلی از ازدواجا بهتره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

شغلش چی هست ؟ 

نحوه آداب و معاشرتش به خواهرت میخوره ؟ 

با عرضه و کاری هست ؟ 

مسائل بالا هستن که مهمن نه اینکه تو روستاس و شما تو شهر 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
شغلش چی هست ؟ نحوه آداب و معاشرتش به خواهرت میخوره ؟ با عرضه و کاری هست ؟ مسائل بالا هستن که مهمن نه ...

تا اونجا که معرف گفت همون کشاورزه ولی خب همونجا خونه ماشین هم داره

بعد اینکه اونا ۱۲ تا خواهر برادرن

۱۲تا؟ از نظر مالی پسره چطوره؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

تا اونجا که معرف گفت همون کشاورزه ولی خب همونجا خونه ماشین هم داره

خواهرت میتونه بره کشاورزی کنه ؟؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من با اینکه همسرم هم تحصیلات دانشگاهی داشت ولی من بالاتر بود مدرکم واقعا خیلی سخت بود .کسی که درس خونده با کسی که بیسواد و سوم راهنمایی اونم روستا واقعا سخته...یعنی چی مورد پیش نیاد مگه قراره مردا تموم بشن.بعدمجرد باشه بهتره تا انتخاب اشتباه و بعد سوختن و ساختن یا طلاق