2777
2789
عنوان

یکی معرفی شده برای ازدواج با خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 54 پست
من ۳۷ سالم لیسانس مجرد اگه من بودم طرف اهل کار و سالم بود میرفتم

سلام. اگه تو ۲۵ سالگی چنین موقعیتی پیدا میشد قبول میکردید؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آقای کم سواد میشناسم به حدی باهوشه و اهل مطالعه هست که قدر یه لیسانس درک میکنه،فوق العاده همسر دوسته، همه جور مهارتی هم بلده،شاید روزی دو میلیون راحت دربیاره،کار فنی بلده،برقکاری،لوله کشی، کارهای فنی کشاورزی،ساختمون سازی و ....

اختلاف فرهنگی و سطح تحصیلاتشون زیاده، احتمال زیاد به مشکل میخورن. ترس از تنها موندن نباید باعث انتخاب اشتباه بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خواهرت میتونه بره کشاورزی کنه ؟؟

مگه قراره چون پسره کشاورزه خواهر ایشون بره کشاورزی کنه؟ این چیزا از کجا به ذهن شما میاد؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

بااین چندتا موردی که گفتین ظاهرا زیاد بهم نمیخورن

میتونن صحبت کنن شاید از نظر فکری و اخلاقی مناسب هم باشن   

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

خواهرت میتونه بره کشاورزی کنه ؟؟

اون که قرار نیس کشاورزی کنه زمین رو اجاره داده مثل اینکه البته داریم شرایط رو می‌سنجیم همین البته خواهرم لوسه فک نکنم😂

تفاوت فرهنگها مهمه .............جدیش بگیرید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مگه قراره چون پسره کشاورزه خواهر ایشون بره کشاورزی کنه؟ این چیزا از کجا به ذهن شما میاد؟

از اونجا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من آقای کم سواد میشناسم به حدی باهوشه و اهل مطالعه هست که قدر یه لیسانس درک میکنه،فوق العاده همسر دو ...

بله درسته ولی خب ایشون روستا هستن بیشتر بخاطر این یه مورد