2777
2789
عنوان

یکی معرفی شده برای ازدواج با خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 54 پست

نه حتی از تفاوت سن میگذرم پسر روستایی ۳۰ ساله سوم راهنمایی نمیتونه دختر تحصیل‌کرده رو هندل کنه دختر هم به مرور فکر میکنه شوهرش سطح پایینه زده میشه از مواردی هست که حس خوبی بهش ندارم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکلی که این وسط وجود داره اینه که واقعا کسی که تو شهر زندگی کرده زندگی کردن تو روستا واسش عذاب آور میشه مگه اینکه واقعا روستا رو دوست داشته باشه

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

نه اونموقع خوب امید داشتم

تونستیدکار پیدا کنید؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار