2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14008 بازدید | 263 پست
سلام عزیزم من خیانت دیدم و الان کاملا زندگیم خوبه از تجربیاتی بهت بگم

حالم مث قبل نمیشه نابود میشم کاش یه کاری یه چیزی میگفتم حداقل میگفتم یه مشکلی داشتم ولی من کم نزاشتم واسش 😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خیانت دیدیم ولی سوالی ک تو ذهنمه همش آیا بعدی قطعا وفاداره ؟ و اگه بازم خیانت ببینیم باید دوباره ...

کی گفته اصلا قراره بعدیی در کار باشه؟

آدمی که یبار اعتمادش از دست بده دیگه سخت میتونه به کسی اعتماد کنه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

برو مشاوره حتما چون بچه داری نمیشه زود جدا بشی

کسی ک بخاد هی خیانت کنه اخرسر هرجوری ک بشه کار خودشو میکنه مشاورم جلودارش نیست 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

کاش اون موقعه که نامزد بودید جدا میشدی 🥲

کاش😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اروم باش عزیزم دنیا ب اخر نرسیده برات مهم نباشه اگه قبلا بخاطر اون از خودت گذشتگی و فداکاری تو زندگی ...

اخه من دوسش داشتم سخته واسم

ی وقت نرفته پیش طرف

مهم نیس الان هرچی بشه هرکاری کنه واس من مرده😭

من بجز نی نی سایت کسیو ندارم درد ودل کنم از همه زخم خوردم😭😭

عزیزم خیانت زخمیه که فقط کهنه میشه و هیچ وقت جاش خوب نمیشه بعضی وقتا التهاب می کنه بعضی وقتا عفونت می کنه و بعضی وقتا سوزشش کمه.اما هیچ وقت هیچ وقت التیام پیدا نمی کنه.چی بگیم اروم بشی.اگه بچه نداری و جایی برای رفتن داری طلاق بگیر باهاش بمونی فقط یک جسم بی روح میشی.احساساتت رو می کشه.از من گفتن بود

حالم مث قبل نمیشه نابود میشم کاش یه کاری یه چیزی میگفتم حداقل میگفتم یه مشکلی داشتم ولی من کم نزاشتم ...

عزیزم خیانت اولش سخته وقتی چندبار تکرار بشه دیگه حسی نداری دیگه اگر زندگی هم بکنی مثله قبل اعتماد به هیچ وجه برنمی‌گرده  فقط سعی کن گریه نکنی ولش کن بی خیال باش عمر گران بهای زندگیتو هدر نده بی خیال باش محلش نده 

من الیزابت گمشده هستم