2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14006 بازدید | 263 پست
تورو قران بزار برو هر چقدرم ببخشی بازم خیانت میکنه تاپیکای منو ببین آینده بچت مثل من میشه من واقعا ک ...

کسیو ندارم خانوادم باور نمیکنن میترسن از حرف مردم 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
گناه داره مگه میشه تا اخر عمرش عذاب بکشه خب اینم آدمه

اخه گفت  جایی ندارم برم  

من گفتم  دور از جون  اسی    خودشو  عذاب نده  افسردگی نگیره سکته نکنه

سالم و سلامت با بچه هاش باشه

Aban 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو ندارم خانوادم باور نمیکنن میترسن از حرف مردم

گور بابای حرف مردم همین مردم کجان الان وضعیت تورو ببینن چرا اینقد حرف مردم براتون مهمه ب خدا خودتون مهم ترین تا مردم 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

عزیزم خیانت زخمیه که فقط کهنه میشه و هیچ وقت جاش خوب نمیشه بعضی وقتا التهاب می کنه بعضی وقتا عفونت م ...

بچهام وابسته منن بدون من یه ساعت نمیتونم دوام بیارن

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

قدیما که بچه نداشتم فک میکردم اینکه پدر مادر پشت ادم باشن

خود زن هم مستقل باشه خونه ماشین حقوق و درامد و فلان داشته باشه 

خیانت دید فقط طلاق

الان که دوتا بچه دارم فک میکنم همه اینام که هست بزرگ کردن بچه دست تنها خیلی سخته هیچکس اندازه پدر مادر بچه رو‌نمیخواد

مامان دوتا گل پسر

شرایط مالی مستقل زندگی کردنو داری؟

همه طلاهامو فروخت یه ماشین دارم بهش دادم

گور بابای حرف مردم همین مردم کجان الان وضعیت تورو ببینن چرا اینقد حرف مردم براتون مهمه ب خدا خودتون ...

😭💔

یعنی الان طلا یا ماشین هیچ پشتوانه مالی نداری؟

فقط یه ماشینه دست اون ادم اشغاله

عزیزم شما پارسالم گفتین شوهرتون با خواهرتون بهتون خیانت کردن، نمی‌دونم الآنم طرف حسابتون خواهرتون هست یا نه، ولی مسئله ای که وجود داره اینه که جنبیدن سر و گوش شوهرتون مال امروز و دیروز نبوده و خودتونم احتمالا بی اطلاع نبودین فقط سعی کردین واقعیتو انکار کنین و نپذیرین.. که خب بهرحال واقعیت بالاخره متاسفانه خودشو نشون داده.. حالا این وسط معمولا دو راه وجود داره یا اینکه تصمیمتون با علم به این موضوع جدایی باشه که مسیر مشخصه یا اینکه میخواین ادامه بدین که در این صورت بهتره روی خودتون خیلی کار کنین و تمرکزتون روی خودتون و بچه هاتون باشه و اینکه برا آسیب کمتر کنکاش نکنین.. بعید می‌دونم همسرتون قابل اصلاح باشه، برا ترمیم زخمی که خوردین حتما با روان شناس در تماس باشین. و الآنم تا میتونی به ازای موندن امتیاز بگیر از همسرت.. امیدوارم هر چه سریعتر دردتون التیام پیدا کنه 🙏🌹

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
ب لطف تو ماشین خرید و ی هرزه خیابونی میزاره تو ماشین و میبرش دور دور بی لیاقت احمق

نمیبخشمش هروقت کاری ک داشتم میگفته خستم زیاد اذیتش نمیکردم گفتم از سرکار میاد حق داره ولی فک کن اون چکار کرد باهام

نمیبخشمش هروقت کاری ک داشتم میگفته خستم زیاد اذیتش نمیکردم گفتم از سرکار میاد حق داره ولی فک کن اون ...

یه زهر چشمی ازش بگیر تا جونش دراد

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️